Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér meg együtt egy párkapcsolatban egy optimista férfi és egy pesszimista nő?
Nálunk pont fordítva volt, és szerintem ez egy ideig működhet, de nem hosszú távon.
A volt barátomat halálra idegesítette, hogy mindig pörgök, nem hagyok neki se egy perc nyugtot sem, hogy vendégeket hívok csak úgy spontán, hogy minek kell eljárogatni a berátnőimmel.
Engem meg az, hogy hogy lehet egész nap a falat nézni, mi a jó abban, hogy otthon ül, néha személyes sértésnek vettem, hogy nem akar velem eljönni sehova, amikor esetleg nekem fontos lenne, és folyton nyavajgott, hogy ez nem jó, az nem jó, ez nem fog sikerülni, meg az nem. Meg pakolászott a lakásban, mert persze nem tudott magával mit kezdeni amíg egyedül volt otthon, az agyamra ment és én is az övére.
Sajnálom, de ez az igazság. Az ellentétek valóban vonzzák egymást, de itt ki is merül, ahhoz, hogy működjön egy kapcsolat jobb mindenkinek magához hasonló vérmérsékletű embert választani.
A távkacslat ez esetben rövidebb ideig elfedheti az ellentéteket. Mi együtt éltünk, ez a párosítás mindkét félnek nyűg... Persze mindig vannak kivételek.
"Az ellentétek vonzzák egymást"
urban legend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!