Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van?
Honnan tudhatom, hogy az van nekem? Vagy ez normális?
21 éves lány vagyok. Abszolút nem érzek semmi vágyat a korombeli srácokhoz. Sőt, leginkább taszítanak.
Azonban a 30+ férfiak vonzanak, hihetetlenül. Mármint természetesen amelyik jól néz ki, ápolt stb. Tehát a számomra jó férfiak, nem kivétel nélkül mindenki.
Volt sokáig egy kapcsolatom velem azonos korúval. Borzalmas volt a szex. Egy idő után már be se nedvesedtem, nem kívántam, nem akartam a szexet. Azt hittem sokáig, hogy velem van a baj. Végül rájöttem, hogy a párkapcsolatunk halott. Mivel egyik nap a munkahelyemen egy 40 éves férfi olyan szinten felizgatott(pedig csak semleges témákról beszéltünk és édesen mosolyogtunk), hogy teljesen elázott a bugyim. Ebből azonnal rájöttem, hogy mi a baj.
Azóta udvarolnak nekem korombeli srácok, de nem tudok rájuk úgy tekinteni, mint férfira. Viszont megállás nélkül egy 38 évesre gondolok, róla fantáziálok. És ha találkozok egy vonzó, de idősebb férfival, egyből elönt a vágy.
Ez apakomplexus lenne? Vagy csak ilyen vagyok? Baj ez? Anyukám eléggé lenéz ezért...
(Nem ő nem 40 éves, ő 60 és nem, nem tetszenek a 60 évesek, az ötven felettiek is sok nekem. Viszont egy vonzó 45 éves még fel tudja kelteni az érdeklődésem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!