Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van?
Honnan tudhatom, hogy az van nekem? Vagy ez normális?
21 éves lány vagyok. Abszolút nem érzek semmi vágyat a korombeli srácokhoz. Sőt, leginkább taszítanak.
Azonban a 30+ férfiak vonzanak, hihetetlenül. Mármint természetesen amelyik jól néz ki, ápolt stb. Tehát a számomra jó férfiak, nem kivétel nélkül mindenki.
Volt sokáig egy kapcsolatom velem azonos korúval. Borzalmas volt a szex. Egy idő után már be se nedvesedtem, nem kívántam, nem akartam a szexet. Azt hittem sokáig, hogy velem van a baj. Végül rájöttem, hogy a párkapcsolatunk halott. Mivel egyik nap a munkahelyemen egy 40 éves férfi olyan szinten felizgatott(pedig csak semleges témákról beszéltünk és édesen mosolyogtunk), hogy teljesen elázott a bugyim. Ebből azonnal rájöttem, hogy mi a baj.
Azóta udvarolnak nekem korombeli srácok, de nem tudok rájuk úgy tekinteni, mint férfira. Viszont megállás nélkül egy 38 évesre gondolok, róla fantáziálok. És ha találkozok egy vonzó, de idősebb férfival, egyből elönt a vágy.
Ez apakomplexus lenne? Vagy csak ilyen vagyok? Baj ez? Anyukám eléggé lenéz ezért...
(Nem ő nem 40 éves, ő 60 és nem, nem tetszenek a 60 évesek, az ötven felettiek is sok nekem. Viszont egy vonzó 45 éves még fel tudja kelteni az érdeklődésem)
Ez is érthető. A férfiak ilyenkor leginkább attól félnek, hogy a nő még túl gyerekes, nem érett a felfogása. A nők meg attól, hogy a férfi csak kihasználja.
Lényegében nem tudom, nem találkoztam még olyan férfival, akivel már arról álmodnék, hogy együtt élünk. Ez még odébb van.
Drágaság, én 24 évesen vonzódom hasonlóan az idősebb nőkhöz is. (bár lehet fiatalabb is)
Szóval megértelek. Neked annyiban könnyebb a dolgod, hogy férfiak közül többen nyitottak erre, mint nők közül. De számíts rá, hogy a legtöbb pasas megdugni akar csak egy 20 évvel fiatalabb lányt!
Engem amúgy rendszeresen néznek 30-nak...
24/F
Nekem is ez a bajom, én is ugyanannyi idős vagyok, mint te. Tök frigidnek érzem magam 20-on éves fiúk társaságában, pedig volt már, hogy ölelgettek, puszit adtak, sőt 2-vel több is volt, de szexre mégsem tudtam rávenni magam.
Nem érzem az összhangot... engem pl. nem is érdekelnek a fiatalos dolgok, nem is fordítok sok energiát pl. öltözködésre, de a 40 körüliek nálam is betalálnak, és könnyen felkeltik az érdeklődésem, és nem csak szexuális értelemben (de úgy is). Ilyenekkel volt már kapcsolatom.
Ennek ellenére én már gondolkodtam a dilidokin... mert valaha azért akarok családot, gyereket, és erre egy 40 éves elvált, többgyerekes fazon nem föltétlen perspektíva. Anyukád is ertől félt téged főleg amúgy.
Ez igaz, idegeneké tényleg nem érdekel. Ellenben zavaró, hogy a család is nekem állt.
Amúgy pacsi. :)
Mivel főleg a szexualitásról írtál velük kapcsolatban így nem hinném, apakomplexus esetén az érzelmek dominálnak jobban... Egy beszélgetés a dilidokival nem árt meg, s okosabb leszel, szerintem Hajrá!
Ui:akarsz ismerkedni? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!