Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti melyiknek örültök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti melyiknek örültök jobban és melyiket díjazzátok? Ha odamegy hozzátok a srác vagy ha felvesz msnre vagy myvipen ír és ott mondja meg hogy tetszel neki?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 23:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha vki a neten mondja meg az szerintem elég gáz...azért írják hogy vedd föl MSNre mert az ingyen van és így többet tudtok beszélni
2010. márc. 15. 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem bírom mikor felvesznek msn-re és azt se tudom ki az. És meg akar ismerni.. És jön az hogy én meg nem. És elkezdem rosszul érezni magam.. mert nem tudom hogy visszautasítani. Akkor inkább jöjjön oda és a szemébe mondom. Sokkal nyíltabb dolog. Ha meg tetszik akkor még jobb :) Csak kb összeesek a remegéstől:D

18/L

2010. ápr. 28. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!