Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fogtam fel rosszul vagy tényleg ennyire bunkó? A barátom azt mondta legyen nállam a pénz mert ő elkölti! Mondom jó ma lejött mert megbeszéltük hogy jön a pénzért!
MEGFEJTETTEM!!!
Én fogtam fel rosszul vagy tényleg ennyire bunkó? A PROSTI azt mondta legyen nállam a pénz mert ő elkölti! Mondom jó ma lejött mert megbeszéltük hogy jön a pénzért!
És amikor kinyitottam az ajtót!Semmi szia hanem ugy kezdte hogy hát a pénzt hoztad én meg mondtam neki hogy elöször is szia!És kérdezem hogy mit akarsz venni ő erre mi közöd hozzá én kerestem azt meg én se kérdezem hogy te mit sinálsz a tiédel!Szóval a viselkedése ez helyén való!DUGTUNK ÉS Végül a bucsuzkodás annyi volt hogy nesze a pénzed és ne gyere!
Ennyi. Csak tudni kell olvasni a sorok között.
Kedves Kérdező!
Azért poénkodnak, mert nem sok értelme van a kérdésednek ilyen formában.
Először is ha már kiírsz egy kérdést, miért nem lehet azt helyesen, összeszedetten?
Olvasd vissza mit írtál, mert tényleg elég fura.
A másik, hogy KÉRDEZTÉL, de egy db kérdés nincs a mondanivalódban.
Szóval ne csodálkozz, ha értelmes választ nem sokat fogsz kapni, mert nem tudjuk mire vársz választ.
Ugyanis a kommentedbe sem kérdeztél.
Szerintem az a legbiztosabb, ha a párodtól kérdezed meg, hogy mi volt a baja. Itt ugysem kapsz erre választ, mert nem mi rontottunk fel hozzád, hogy add vissza a pénzt.
Én csak annyit mondok, ezentúl ne őrízz meg neki semmit. Ha ő kereste, gondoskodjon ő róla. Nem tudjuk azt sem hány évesek vagytok. De ha a párod keres, talán lehetne annyi esze, hogy beossza a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!