Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak az én hülyeségem? Hogyan segíthetek magamon, vagy hogyan értessem meg vele, hogy nem jó ez így nekem?
Figyel, tök érthető az álláspontod, de nemtudsz mit tenni, ha a barátod nem veszi a lapot, akkor bezony kissé h.lye lehet...
Legyen nálad mindig rágó, és mindig kérdezd meg, hogy kér-e? Hameg nem akkor monnd, hogy DE!KÉRSZ! =D csak veszi a lapot...
Amit ide leírtál elkell neki is mondani, akármennyire kellemetlen.
22:04 XDXD
DE KÉRSZ!!! radikális megoldás :D
Szerintem ez elég alap dolog, hogy tisztán tartod a szádat, figyelsz a higéniára.
Én biztos nem jönnék össze egy ilyen lánnyal, neked is azt ajánlom, hogy hagyd ott, ha nem változtat a témán, és ezt mond meg neki minél előbb.
Hát, sztem meg tarts magadnál egy Labellot a részére, és ha találkoztok, rögtön az elején ajánld neki fel. Mondd el neki, h így nem olyan kellemes érzés megcsókolni, mert a te szádat is irritálja. Ami valljuk be, igaz. Még sokszor a saját szánkat is bántja, ha cserepes, nem h másét...
Rá kell szoktatni a használatára.
Én páromnak nem volt sebes meg cserepes a szája, de sokszor kifújta a szél, ma már ő is keni.
Mást sajnos nem nagyon tudsz tenni...
Tudod, mit csinálhatsz még?
Mutatsz neki egy érzéki női ajkat. Tudod, félig nyitva, a fölső fogai kilátszódnak egy kicsit... Kérdezd meg tőle, h szte szép -e. Kívánatos.
Na, ilyet szeretnél te is, csak férfiban. Egy kívánatos férfi ajkat, amit folyton csak csókolnál. :)
Ha ez se válik be, akkor feladom.
Képes lennél emiatt elhagyni? Ha nem is, vele hitesd el. Meglátjuk, úgy mi lesz. Ez az utolsó fél leheletnyi tanácsom. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!