Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ez? Vagy csak ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vízhányó Gréta kérdése:

Lehetséges ez? Vagy csak ez az én hülyeségem.

Figyelt kérdés

10 évig versenyszerűen úsztam és ezért egy kicsit erősebb lett az alakom( szélesebb váll,izmosabb kar, de azért nem vészes)mint az átlagé. Lehet h ezért nem fogok tetszeni egy fiúnak sem?? Nem tudom h lehetne-e változtatni ezen, igyekszem megtalálni a legjobb megoldást de nem könnyű...

Nem tudom h egyáltalán van-e olyan akinek ez bejön(szerintem nincsen)

17/l

2011. okt. 4. 16:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

képet.

egyébként engem totál nem érdekel, hogy milyen a lánynak a teste akit szeretek(szerethetnék)

2011. okt. 4. 16:01
 2/16 anonim válasza:
50%
Hidd el van!! Gondolom akkor Gyönyörű szép "vastag" lábad van ami nagyon sok, RENGETEG srácnak tetszik ( Többek közt nekem is :$$$ :) ) az ilyen vékony semmi csajok ideje lassan lejár!! :)
2011. okt. 4. 16:03
 3/16 napietus ***** válasza:

biztos nagyon jól nézel ki! szerintem meg az nem jó, ha egy fiatal lányon semmi izom nincs, csak vagy csont meg bőr az egész vagy töttyedt hájas :S

biztos nagyon sok fiúnak tetszel, főleg a mai mezőnyben :)

2011. okt. 4. 16:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Kétlem h sok fiúnak tetszem...Sajnos aki nekem tetszik mindig piszkál hogy milyen izmos vagyok...
2011. okt. 4. 16:11
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem jól nézhetsz ki. Kaphatunk egy képet? Akár e-mailre is küldhetsz!
2011. okt. 4. 16:12
 6/16 napietus ***** válasza:
azért piszkálnak biztos, mert ők meg papírkutyák. azokkal nem is kell foglalkozni.
2011. okt. 4. 16:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Az illető nagyon jól néz ki és sportol szóval rá is van pakolva izomszövet :)
2011. okt. 4. 16:14
 8/16 Ájron ***** válasza:
100%
ha csesztetnek akkor ne figyelj oda. csak irigyek. lemerem fogadni hogy gyönyörű vagy. különben meg sokan először az arcot nézik meg.
2011. okt. 4. 20:33
 9/16 anonim ***** válasza:

Miást felemelem a karom vagy valami... Kijön az izmocskám...

Nőies vok amúgy,s nem nagy darab. Ám izmos.

De álltalában a fiúk ezen jót mosolyognak,s azt mondják h aranyos.

2011. okt. 25. 15:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek az ilyen csajok. ;)
2011. okt. 25. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!