Ez csak az én hülyeségem?
Figyelt kérdés
lehet, hogy kicsit furcsa. Az éjszakai betétek ugye hatalmasak. Én éjszaka mégis olyan pózokban tudok aludni, hogy egy-egy ponton kifolyik, és ott átnedvesedik a bugyim. Ezért van, hogy a betétet teljesen hátra ragasztom, és elöl berakok egy tisztaságit, hogy ott se tudjak átázni. Ez csak az én hülyeségem, vagy más is szokta így?2011. aug. 10. 16:57
1/5 tetris válasza:
Én éjszakára már 2 db éjszakai betétet szoktam betenni. Egyet előre, a másikat hátra. De még így is melléfolyik. Ezért még magam alá teszek egy tiszta törölközőt is, hogy az ágy legalább ne legyen olyan, amikor forgolódok.
A múltkor már arra gondoltam, hogy éjszakára valami pelenkaféleség kellene, amiből biztosan nem csurranna ki semmi a legerősebb napon.
2/5 anonim válasza:
Ha Neked jó így, akkor ezzel semmi baj. Nem más véleménye számít, hanem, hogy Te jól érezd magad.
3/5 anonim válasza:
nekem is ez a bajom :D meg hogy kényelmetlen, és nem tudok elaludni tőle :D
de nekem még a tamponhoz is kell egy betét, mert nem elég...
úgyhogy én is szenvedek rendesen :D bár nekem ez max 2 éjszaka :D
5/5 anonim válasza:
Szégyen,de én vettem a patikába olyan pelust ami nem gumibugyis, hasonlít a betétre csak nagyobb és szélesebb ugyan úgy beragasztható a bugyiba és azóta nem folyik mellé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!