Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szagproblémás pasi- reménytelen eset?
2 éve vagyok már a pasimmal, de nincs egyszerű dolgom vele jó ideje.Pedig ápoltnak ismertem meg.Másképp szóba sem álltam volna vele.
De folyton valamilyen szaga van. Az ágyneműje,főleg párnája faggyú szagú, pedig azelőtt 2 nappal kimosta.
Szex közben izzadságszaga van. Szája szivartól büdös, undorító,amikor rám liheg.
Sarka repedt, koszos (ezt nemrég vettem észre, mert legtöbbször zokniban van,szerintem életében nem foglalkozott sarokápolással).
Ruhái bármennyire frissen mosottak, fél óra alatt fura szaguk lesz rajta.Testszagát átveszik, pedig azelőtt nem sokkal tusolt. Folyton kell unszoljam, hogy mosson kezet, hogy kezelje a pattanásait és hogy rendszeresen járjon a fodrászhoz, mert elhanyagoltnak hat a nyakára lenőtt haja.
Mindebből nagyon sokáig semmit nem vettem észre.
Valaki került ilyen helyzetbe? mit lehet tenni ez ellen? nem szeretném otthagyni,mert amúgy nem lenne más gond vele, de ezekkel a higiéniai bajaival én így nem tudok együtt élni.
12:57-
Ha csak a kézmosás lenne a gond...
A sarokápolás, fodrász olyan extra igény, amiről neked kéne lemondanod a kapcsolat érdekében.
Viszont ha felmerült a dolog, hogy esetleg betegség bújhat meg a háttérben, akkor irány az orvos! Amennyiben szeret, és ő is tenne a kapcsolat érdekében, akkor ennyit bevállal. Te meg vele mehetsz, hogy ne legyen annyira ciki. :) Ha ez az oka, akkor a fő problémát hamar megoldjátok.
Ágyneműről, ruháról lehet ám, hogy nem ő tehet! Mármint hogy nem ő szaglik. :) Valamelyik kommentben írtad, hogy mosogatóruha szaga van (talán?) a cuccainak. Ez sokszor a mosógép hibája, a régi gépünknél a saját ruháimon is tapasztaltam: vízkő, egyéb gondok is okozhatják, illetve ha benne felejtődik egy adag ruha, akkor utána hetekig megmarad. És ha egyszer felveszi a ruha azt a szagot, akkor a "szokásos" módszerekkel a hétisten se szedi ki belőle...
Érdemes bedobni egy ecetes / szódabikarbónás üresmosást, hátha utána enyhébb lesz... nálunk az sokat segített anno.
Illetve ugyanígy lehet mosószert is váltani, rengeteg szagsemlegesítő biocucc létezik, drogériában, gyógyszertárban érdemes utánakérdezni. A lényeg, hogy ne elfedje, hanem semlegesítse a ruha szagát. És/vagy válasszatok egy erősebb illatú öblítőt, ami mindkettőtöknek tetszik. :)
A rendetlenségre, dohányra, izzadásgátlóra pedig igenis hívd fel a figyelmét, mint téged zavaró tényezőt! Azokon te nem tudsz segíteni (rendetlenségben esetleg közvetve, de mindenképpen érdemes lenne tudni, hogyha előtte pedáns volt, akkor most miért nem foglalkozik vele?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!