Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szagproblémás pasi- reménytelen eset?
2 éve vagyok már a pasimmal, de nincs egyszerű dolgom vele jó ideje.Pedig ápoltnak ismertem meg.Másképp szóba sem álltam volna vele.
De folyton valamilyen szaga van. Az ágyneműje,főleg párnája faggyú szagú, pedig azelőtt 2 nappal kimosta.
Szex közben izzadságszaga van. Szája szivartól büdös, undorító,amikor rám liheg.
Sarka repedt, koszos (ezt nemrég vettem észre, mert legtöbbször zokniban van,szerintem életében nem foglalkozott sarokápolással).
Ruhái bármennyire frissen mosottak, fél óra alatt fura szaguk lesz rajta.Testszagát átveszik, pedig azelőtt nem sokkal tusolt. Folyton kell unszoljam, hogy mosson kezet, hogy kezelje a pattanásait és hogy rendszeresen járjon a fodrászhoz, mert elhanyagoltnak hat a nyakára lenőtt haja.
Mindebből nagyon sokáig semmit nem vettem észre.
Valaki került ilyen helyzetbe? mit lehet tenni ez ellen? nem szeretném otthagyni,mert amúgy nem lenne más gond vele, de ezekkel a higiéniai bajaival én így nem tudok együtt élni.
Minden embernek van valamilyen saját szaga.
Akiét nem bírod elviselni, azzal nem vagy összevaló, kémiailag taszítjátok egymást.
Én imádom a párom illatát, főként reggelente, legszívesebben belebújnék. (este fürdik, nem keni magát akkor már semmivel)
De:
van pl. egy kollégám. Tiszta, ápolt, ruhája is stb. Viszont van mindig valami fura szaga (nekem szag). Senki nem érzi, csak én. Ha egy méternél közelebb jön, felfordul a gyomrom.
Szerintem ez nem fog változni. Én nem bírnék olyannal együtt élni, akinek nem bírom a testszagát / illatát.
# 24/24 Időpont ma 11:47 - Egyetértek.
Kérdező, szoktál tömegközlekedéssel közlekedni, vagy olyan helyre járni (akár csak vásárlás miatt), ahol sok ember van?
11:56
Tömegközlekedéssel nem járok, de gyakran járok bevásárolni, tudom,hogy azzal a kézzel utána megfogom pl. a mobilom, megfogom a kormányt, millió baci hemzseg így rajtuk. De otthon az első dolgom kezet mosni.S csak azután fogok neki kaját készíteni,vagy bárminek. És ezt már az oviban megtanították.
Azért kérdeztem, mert én azok között veszem észre, hogy érzékenyebbek az emberi szagokra, akik ritkán vannak tömegben, pl. a tömegközlekedésnél hozzászoksz a szagokhoz, csak a nagyon kirívó, orrfacsarók zavarják az embert, a többihez hozzászoksz, immunissá válsz rá, hogy feltűnjön. Hasonló a helyzet olyan üzletekben, piacokon, ahova tömegek járnak vásárolni, és jellemzően sok időt töltenek el.
A párod bizonyos szagokról nem tehet, nem tud velük mit kezdeni.
Jó, megértettem, valószínüleg nem tehet bizonyos szagokról.Tudom, érzékenyebb vagyok az átlagnál,de mindaddig,amíg rengeteg hasonlóan érzékeny embert ismerek magam körül, nem hiszem,hogy éppen annyira túlzásba viszem.
Éppen ezért is tettem fel a kérdést,hogy mit javasolnátok-vádaskodás helyett-, hogy enyhíthető ez a higiéniai szakadék közöttünk,mert tényleg nem szeretném,ha ez hosszútávon kihatna a kapcsolatunkra. Megoldást keresek, szinte kétségbeesetten, de már tanácstalan vagyok.
> hogy enyhíthető ez a higiéniai szakadék közöttünk,mert tényleg nem szeretném,ha ez hosszútávon kihatna a kapcsolatunkra.
Sajnos nincs csodamódszer, ez az, amit meg kell beszélned vele. Tisztában kell lennie vele, hogy ez neked problémát okoz, és ésszerű kompromisszumot kell kötnötök. Ez mindkettőtöktől engedményt, áldozatot követel majd valószínűleg (neki fel kell adnia a trehány életviteléből valamennyit, neked pedig késznek kell lenned valamennyit feladni az igényeidből), de neki is ugyanúgy törekednie kell arra, hogy ez ne okozzon problémát a kapcsolatban.
Nem higiéniai szakadék, ha nem mos kezet kétpercenként. Neked vannak túlzott elvárásaid.
Remélem, a pénz számoása után is kezet mosol. Azon van a legtöbb baktérium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!