Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szagproblémás pasi- reménytelen eset?
2 éve vagyok már a pasimmal, de nincs egyszerű dolgom vele jó ideje.Pedig ápoltnak ismertem meg.Másképp szóba sem álltam volna vele.
De folyton valamilyen szaga van. Az ágyneműje,főleg párnája faggyú szagú, pedig azelőtt 2 nappal kimosta.
Szex közben izzadságszaga van. Szája szivartól büdös, undorító,amikor rám liheg.
Sarka repedt, koszos (ezt nemrég vettem észre, mert legtöbbször zokniban van,szerintem életében nem foglalkozott sarokápolással).
Ruhái bármennyire frissen mosottak, fél óra alatt fura szaguk lesz rajta.Testszagát átveszik, pedig azelőtt nem sokkal tusolt. Folyton kell unszoljam, hogy mosson kezet, hogy kezelje a pattanásait és hogy rendszeresen járjon a fodrászhoz, mert elhanyagoltnak hat a nyakára lenőtt haja.
Mindebből nagyon sokáig semmit nem vettem észre.
Valaki került ilyen helyzetbe? mit lehet tenni ez ellen? nem szeretném otthagyni,mert amúgy nem lenne más gond vele, de ezekkel a higiéniai bajaival én így nem tudok együtt élni.
Nem, nem arról van szó,hogy dobni akarom és ürügyet keresek.Éppen az a baj,hogy bánt,hogy ilyen, de én nem vagyok az anyja,hogy megtanítsam az alap dolgokra. És már én unok folyton rászólni,hogy ha munkából, bárhonnan hazajön, mosson kezet.Satöbbi.
Csak értelmes, témához illő, esetleg hasonló problémában jártas válaszokat reméltem.De a válaszolók között eszerint legtöbben magukra ismertek és nem esett jól, úgy-e?
Az kérdés az, hogy meteszi-e az ápoltságáért azt, ami reálisan elvárható, és ennek ellenére büdös, igénytelen-e. A második az, hogy ő ezzel tisztában va-e, tudja-e, hogy téged zavar és hajlandó-e tenni valamit az érdekedben.
Ha nem tesz meg mindent (fürdés, fogmosás, kézmosás, tiszta ruha stb.), akkor tegye meg, ezek alapvető dolgok, ha magáért nem, miattad. Ha tisztában van a helyzettel és nem hajlandó változtatni, az gond. Mennyire beszéltetek erről? Ne feledd, ez nem tabutéma, még ha kissé kellemetlen is ilyesmiről beszélni.
Ha normálisan tisztálkodik és rendben tartja magát, és mégis marad a probléma (és nem te vagy túlérzékeny), akkor érdemes rákérdezni az orvosnál, hátha tényleg valamilyen betegség, fertőzés van a dologban.
Egyedül a dohányzás miatti szájszagot gondolom valódi problémának, a többi a te butaságod vagy vakságod.
Akkor is ilyen volt, amikor összejöttetek, akkor nem volt probléma? Én eleve dohányzóval nem jövök össze.
Utolsó válaszoló, fején találtad a szöget. Beszéltem már vele finoman erről, tudom,hogy amióta velem van, gyakrabban mos, mosdik, sőt, fürdés után a parfümöt is használja, DE dezodort azt nem.Valahogy eszébe sem jut,pedig többfélét vettem neki,legyen,miben válogatnia. Pedig az lenne a fontosabb. Mintha megterhelő lenne számára, nem tudom hová tenni.A kimosott,de meg nem száradt pólóján ő nem érzi a mosogatórongy szagot.Ahogy nem érzi a szekrényszagot sem a többi ruháján. Ahogy a párnáján sem a faggyút,pedig az egész szobában érződik.
Nemrég hétvégén hazautaztam szüleimhez, de amikor visszamentem, eszméletlen, milyen kupi fogadott. A szobában bűz, szanaszét dobált zoknik, bugyik,wc koszosan hagyva, ő maga mosdatlan volt, az ágyban kenyérmorzsák és ő ebben feküdt.
Bizistenemre, nem ilyennek ismertem meg, amíg külön laktunk és én mentem hozzá, csillogott a lakása a tisztaságtól,kellemes volt ott lenni. Hogy lehet ekkorát fordulni hirtelen, onnantól,hogy együtt laksz a másikkal???
Azt sem tudom,hogy most akkor melyik is Ő? A pedáns férfi, vagy a koszfészek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!