Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 36 éves nőtlen f. fival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 36 éves nőtlen f. fival bízhatok komoly kapcsolatban, ha én csak 25 éves nő vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 4. hónapja,h.megismertem, most adta a tudtomra, h.mit szeretne tőlem, kellene aggódnom a köztünk lévő 11 év miatt?
2015. szept. 28. 01:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmi hátránya nincs a korkülönbségnek higyjétek el. Én 38 éves pali vagyok és mindig a nálam fiatalabb lányok vonzottak, nem tudom megmondani miért, de így volt mindig. A Jelenlegi párom 24 éves és nagyon jól kijövünk. El is fogom venni hamarosan. Nem kell ezen parázni.
2015. szept. 29. 20:42
 12/13 mikeXxX ***** válasza:
sosem értettem ezt úgy néz egy húszas éveiben járó lány egy harmincas éveiben járó férfire mint ha az 2 év múlva meghalna vagy nem is tudom mire . mindegy majd 10 év után rájöttök hogy minden kb teljesen ugyanaz :-) .
2015. okt. 1. 21:14
 13/13 A kérdező kommentje:
A legutóbbi válaszra reagálva;nah pont ez az; nem úgy néznek rájuk, pont ez a fura, úgy nézünk rájuk, mint ha nem lenne a 10 év...
2015. okt. 5. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!