Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly kapcsolatban heti hány szexet engednek meg a nők?
Nekem kb. 3 naponta van rá igényem, szóval többet ne akarjon egyik csaj se.
Mondjuk csajként könnyű elvárni a heti ezret is akár. Nem rájuk hárul a dolog neheze.
mondjuk ha rabszolgáim lennének heti ezr nálam is ok, mert akor csak hanyatt kell feküdni aztán dolgozzanak a csajok. azért tartanám őket.
Jajj, ez megint olyan nagyon általánosítás...
Nekem pl. nőként nagyobb igényem van a szeretkezésre, mint a páromnak, most akkor ő enged meg nekem kevesebbet..?
Nem attól függ, hogy komoly-e a kapcsolat, vagy sem, hanem hogy kinek mennyi az igénye. Ami jó esetben közös megegyezésen alapszik, mert ha már engedni kell, akkor ott komoly gondok vannak.
Nos, ez függ attól, milyen alázatosan járult elém, és milyen ajándékokkal próbálta meg elnyerni a kegyeim és kiérdemelni a nagyonis megtisztelő hajlandóságom. Az a minimum, hogy előtte puszta kézzel verjen le egy medvét és utána erőszakoljon meg egy kan oroszlánt. Ez a férfitól függ, ha naponta tesz így, akkor naponta lesz szex.
Remélem te sem gondolod komolyan, hogy ez a fentieknek megfelelően működik. Komoly kapcsolatban azért a felek kívánják egymást (jobb esetben), így a maguk igénye és ereje szerint amikor mindkettejüknek jól esik, akármikor szexelnek. Én naponta örülnék neki, a párom inkább két-három naponta szeretné. Hát van ez így. Egyikünk sem erőszakoskodik, de ha van aktus, akkor az nem a másik "engedélye" miatt van. Hanem mert mindketten szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!