Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudok miről beszélni lányokkal?
vhol összefutunk egy lánnyal, nem tudok a csajnak mit mondani. barátom próbál segíteni, csak ő olyan nagy dumás, h. csak mondja mondja... nekem meg semmi nem jut eszembe :S
ötletek?
Gátlásos vagy a lányokkal szemben hagy találjam ki ha esetleg szóba is állsz velük akkor sem nézel a szemükbe és csak olyan csendesen válaszolsz nekik :S
Ez elég gáz nekem egy ismerősöm pont ebben a cipőben jár és én meg hiába hozom össze lányokkal sosem tud semmit csinálni míg egyszer csak kicsit piásan ment a nőhöz és csodák-csodája tudott vele beszélgetni mert elfelejtette a gátlásait nem félj a lányoktól nem fognak se megharapni se megenni!
hát figyu én csaj vagyok..:)
sztem is izgulsz:S
de ha odamész mondjuk 1dicdo-ban akkor kezd azzal h odamész h szia h hívnak..megmondja a nevét bemutatkozol..és elkezdesz bókolni mondjuk h jólett a hajad v akármi..:)
aztán meg h hányéves..hova jár suliba stb..ha elkezdtek dumálni utána hiddel ráérzel..:D
én a pasikkal voltam így kb 4éve..azóta meg már énvagyok a nagydumás xD
nyugi csak lazán ne mutasd h ezen görcsölszz és nemlesz gond!
de ezt most kajak hidd el és ha nagyon izgulsz próbáld végig fejben először..:D
és legközelebb már menni fog minden hidd el:)
16/L
17:44vagyok megint:)
még annyit hozzá fűznék h ha elkezdtek beszélgetni vkivel akk figyelj arra amit mond..én pl amikor discoba vagyok és így odajön vki..és elkedünk dumálni akk van h 1jó félóra mulva mikor már táncolunk megkérdezem h na emlékszel még a nevemre...és ha nemugrik be neki akk otthagyom:)
erre azért figyelj h ha visszakérdez vmit tudj nyögni vmit h mitmondott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!