Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok beszélni lányokkal?
Amikor oda kerül a sor, hogy lánnyal kell beszélnem, valahogy leblokkolok és nem igazán tudok miről beszélni velük...Mintha attól félnék, hogy hülyeséget mondok.
Hogy tudnék ezen változtatni?
Elsőnek: Te nagyon kész vagy :D
Kérdezőnek: Ez elfog múlni idővel. Majd kinövöd. Amúgy ez hátrány, minden téren. :\
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:52
Egy baromi jó számot juttattál eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=45n3mwSilvQ
17 ugyanígy, ha nem sikerül 20 éves koromig, speedet kipróbálom de most készülőbe van egy randi szal, próbálkozok, de besz*ri vagyok kissé, de lenne most egy halom téma ezzel a lánnyal:)
Am 1 lány haverom van +a netesek, és nem ismerek sok embert, oszt társaimmal nem vagyok egy hullámhosszon a legtöbbel
jah és még annyi, hogy ez a: ÚGY IS RÁDTALÁL A SZERELEM, meg hogy MINDENKINEK ELJÖN AZ IDEJE szöveg fa***ság, a fiúnak kell keresni és megtartani, ez van el kell fogadni, az ősembereknél is így volt a törzsekbe, és most is...
Ha nem teszel érte nem is lesz sose bnőd, és nekem se, szal hajrá:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!