Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja ezt? Ez normális?
Barátommal 6 éve vagyok együtt, együtt is lakuk. Egy ideje nagyon rá van függve a telefonjára, állítása szerint a haverjaival beszélget a facebookon. De olyan szinten, hogy mindenhova cipeli magával a telefonját, egy percre sem hagyja ott sehol, és ami zavar hogy ha együtt vagyunk vagy filmezünk vagy bármi közös program, akkor sem tud leszakadni róla. Ja és soha nem nézhetem meg, hogy miket irkálnak, ha odanézek akkor elkapja a telefont és elvonul.
Azt mondja, hogy nincs titkolnivalója, de az a kis magánélete amit a haverjaival beszélget nem tartozik senkire... Közben bármikor találkozhat a haverjaival, egy héten akár többször is, meg mindketten dolgozunk, sokszor fordított műszakban, tehát nem vagyunk együtt sülve főve...
Abban teljesen igaza van, hogy a kettőjük magánügye, hogy miről beszélgetnek. Az meg nálam is úgy működik (meg szerintem mindenkinél), hogy egy barátságban vannak intenzívebb szakaszok, amikor sok a közös téma, és a személyes találkozás mellett még az online kommunikációt is jobban igényeljük. Tehát attól, hogy többet találkozunk a barátaimmal, nemhogy kevésbé igényelnénk a beszélgetést, hanem még inkább.
Privát szférára mindenkinek van joga, igénye. Ráadásul a barátnak is lehetnek olyan titkai, amiket csak a közeli barátjával szeretne megosztani, és nem VELED, akit valószínűleg csak távolabbról ismer.
Abban viszont igazad van, hogy amikor veled van, akkor tapintatlanság folyamatosan telefont nyomogatni. (Az, hogy esetleg néha ránéz, belefér...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!