Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak? Barátság vagy szerelem?
Egyik barátnőmnek már régóta tetszik egy srác. De csak köszönőviszonyban vannak. A legutóbbi buliban a sráccal kicsit közelebbi viszonyba kerültünk. A barátnőm meg nagyon mérges rám. Akármelyik barátnőm megkérdeztem mit csináljak, azt mondták szarjam le. De mégis a barátnőm, vagy mi. A sráccal nem is biztos, hogy összejövünk, bár a buliban folyton keresett meg a csajának hívott...
De most az a nagy kérdés, hogy inkább a barátnőmet válasszam (aki mellesleg utóbbi időben hozzám se szólt) vagy azt a srácot, akivel lehet esetleg valami. Köszi a válaszotokat előre is :)
én kérek elnézést.(második vagyok)
és miért smárolsz azzal a fickóval akiről tudod h tetszik a bnődnek? most te voltál a bunkó. és tényleg aki a csajának hiv már igy egyből az csak egy paraszt lehet. bizots ismered a közmondást, h két szék közt a pad alá..
amíg csak tetszik a barátnőjének, miért ne smárolna vele?
szerelemben amúgy sincs barátság
már hogyne tehetnél
ha nem tetszik, lekeversz neki egyet
megint második
hát ha hagyod magad...én simán pofán b*sznék bárkit ha csak úgy lekapna xD még partyban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!