Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törli előlem az előzményeket, elkeserít a helyzet?
Nem vagy hárpia, ő változott nagyot - annak meg oka van mindig.
Ebből nekem sincs más ötletem, mint a nagycs_csű ideálja.
lehet mégis összejön neki.
"Nem tudom hova tenni, ekkora hárpia lennék?"
Hát, ha te vagy az a kismellű nőci, aki a csöcsös "konkurrencia" miatt kérdezgeti a gyékát, akkor igen.
Mi a búbánatosnak kérdezel egyáltalán, ha nem is érdekel az, amit írunk?
1., én se értem mi változott. De tény, hogy akkor ezzel a nővel jött volna össze ha az nem költözik külföldre... Kicsit sz*r érzés, hogy még mindig ennyire érdeklődik iránta, pont az ellentétem kb.
2., nem tudom miért pontoztak le, tényleg elég nagy baj hogy sunyiskodik előttem, de az talán mégrosszabb, hogy én meg belenézek. Mindketten hibásak vagyunk abban, hogy ez így alakult, azt hiszem.
3., gondolom most azért törölte, mert rákeresett a nőre, és hogy ne lássam. Mondjuk nem túl alapos mert facebook kereséseit nem törölte.
4., ja, ez a része tényleg elég gáz.
5., Itt vagyok, eddig nem voltam gépnél, bocsánat. Nem érzem konkurenciának, már csak a nagy távolság miatt sem kettőjük között, meg többször lerázta már miattam amikor próbálkozott hogy találkozzanak. Ilyen szempontból nyugodt vagyok, de akkor nem tudom miért kíváncsi még rá ennyire. (Vagy akkor miért van velem?)
#7 nem beteg, nem arról van szó, hogy éjjel nappal a nyakán csüngene, ellenőrizgetné a hívásait.
Arról van szó, hogy a pasi viselkedése egyik napról a másikra lényegesen megváltozott.
Hogy ennek mi lehet az oka, ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!