Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mi a teendő? A barátom anyukája nem kedvel engem, mert nem írtam be egyetemet!?
Én meg a barátom lassan 2 éve vagyunk együtt. Ő egyetemista, én pedig dolgozok. Eddig nem volt az anyukájával semmi gond, de az utóbbi hónapokban kezdi kimutatni a foga fehérjét. Pl. minden alkalommal mikor náluk vagyok, állandóan azt hajtogatja, hogy írjam be az egyetemet, mi az , hogy nem. És hiába mondom neki, hogy papírok nélkül is jól feltudom találni magam.
A barátom sajnos túlságosan hallgat rá. Pl. most emiatt 2 hétre meglett tiltva, hogy találkozzunk, mert nem írtam be az utolsó lehetőségkor az egyetemet. O.o
Én kezdek megbolondulni mostmár. Nem bírom elviselni ezt az asszonyt. Nem,hogy örülne, hogy nagyon jól megvagyok a fiával, nem csalom, pedig bírnám, hisz én sem vagyok eldobnivaló. Szeretem mindennél jobban de ez sem elég ezekszerint.
Barátom pedig nagyon szeret engem,velem akar maradni mindenáron, de nem akar az anyukájával szembeszállni. Azt mondta, míg ott lakik addig nem hány fel neki semmit.
Mi a teendő? Kezd a türelmem a végéhez érni, és még emellett a párkapcsolatom is kezd megromlani...
22 évesek vagyunk.
"Nem,hogy örülne, hogy nagyon jól megvagyok a fiával, nem csalom, pedig bírnám, hisz én sem vagyok eldobnivaló"
Azta, mekkora áldozatot hozol, ez aztán nem semmi, büszke lehetsz magadra! Ez már teljesítmény...
hagyd a csudába ezt a gyereket... nem az anyja a baj: ő maga.
Volt nekem 22 éves fiam, próbáltam volna eltiltani.. röhej.
Most 24 -évesen, mikor kórházba került a barátnője, ott ült mellette a amíg ki nem derült mi a baj, egész éjjel ott ült, amíg bent volt, főzött neki mindennap és bevitte - kezdem elhinni, hogy tényleg szereti azt a lányt. :D
Te kinézel ilyesmiket a pasidból?
Az egyetemet hagyd, nem neked való, azt nem "beírjuk" oda beiratkozunk, (ha felvesznek) de az mindegy most.
Mármint most az a problémája az anyukájának, hogy te nem jelentkezel főiskolára?
Egyébként én nem foglalkoznék a véleményével. Nem tartozik rá, hogy te mit csinálsz, nem vagy a gyereke. (már a saját gyerekével se csinálhatná ezt meg elméletileg).
Anyuci pici fiának (vagyis a barátodnak) pedig a helyedben megmondanám, hogy vagy kiáll melletted vagy itt a vége kettőtök között.
Igen, csakis annyi a baja,hogy nem jelentkeztem főiskolára.
Barátomat nem szeretném választás elé tenni, hisz akkor egyértelmű,hogy kit választana. Persze, hogy anyucit, hogy ne bántsa Őt meg, aki felnevelte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!