Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is kavar? Ti ebből mit szűrnétek le?
Most jöttünk ossze egy fiúval , akivel ma is eppen talalkoztunk , es a találkozó alatt mikor belépett a facebook üzeneteihez akkor atrakta a másik kezébe a telefont ahonnan nem lattam a dolgokat , majd mikor mar belelépett az aktuális beszélgetésbe , azzal akit eppen vártunk , akkor annál mar vissza rakta a másik kezébe... Neha úgy érzem , takargatja a beszélgetéseit, főleg a facebookot, es nagyon rossz érzésem van , lehet , hogy flortolget másokkal, vagy vajon miért takarta el ma is?
21L
De nem kerdezhetek ra, mert olyan lazán random csinálta , es egyből nem tudtam volna mit kérdezni , ez olyan szamonkeros főleg az elején gaz , hogy "miért raktad a másik kezedbe a telefonod at miközben beléptel a levelezeseidbe?
Bizalmatlan vagyok az tény es lehet nem volt különösebb oka csak komfort érzet vagy nem tudom , mert máskor meg volt mikor nem tette arrébb előlem ... Szóval nem tudom hova tenni a dolgot . De nyilván nem szakitok ezért most vele , csak ...:/
Én rákérdeznék, az a legegyszerűbb. :) Poénosan is elintézheted a dolgot.. hidd el, meg fogsz nyugodni. :)
22N
Szerintem csak siman ugy gondolja, semmi kozod a maganbeszelgeteseihez.. es teljesen igaza van!
Nem kene mar az elejen kombinalni es bizalmatlankodni.. Ha nem bizol benne, minek jottel ossze vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!