Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szex mással?
Ez egy süket önző duma, hogy kipróbálni mással!
Ha valakit szeretünk, akkor csak vele akarunk ágyba bújni és nem végig menni a fél városon kb.
Ez olyan, hogy sokan azt mondják, hogy még nem élték ki magukat? Miben, még nem d..gták meg a fél várost?
Nem értem, hogy miért akarja mással kipróbálni. Ha már ez megfogalmazódhat benne, akkor talán nincs megelégedve veled! Ezért jó lenne elbeszélgetni vele, hogy mi a probléma, hogy miért kell neki más, miközben itt vagy neki te.
És az csak üres kifogás, hogy még mással nem volt!!
Hát igen, mással másmilyen, nem biztos, hogy jobb vagy rosszabb, de más és ezt a más-t nem tudja megadni ugyanaz az egy ember akármennyit is szexelnek...
Kérdés, hogy neked is lenne e ilyen igényed, dolgozik e benned a kíváncsiság. Ha igen akkor bele lehet vágni ilyen történetbe, de tisztában kell vele lenni, hogy mindkét részről fennáll a veszély, hogy szerelem sül ki a dologból, tehát okosan kell csinálni. És az nehéz.
Az én kedvesen a legjobb nő a világon, a francot kezdenék én mással?
Ő meg nem így látja.
Nem biztos, hogy nincs veled megelégedve. Hiába élcelődnek vele. Lehet egyszerű kiváncsiság. Más meg sem kérdezi csak kiprobalja.
Ő megkérdezte. De mi nem mondhatjuk meg mit válaszolj!
Azt se hogy ne enged!!!
A felelősség a tied!
Mert itt senki nem tudja garantálni, hogy meddig fajul a dolog.
Mi? Figyu...nekem is CSAK a férjem volt/van az életemben...rajta kívül egy férfi sem volt. Mégsem akarok senki mással ágyba bújni!
Én biztos nem engedném...szerintem ez egyenes út a sorozatos félrekettyintéshez...de te tudod. A te párod..a te életed..azt csinálsz vele, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!