Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van párja, miért regisztrál be egy társkeresőre?
Nővérem beregisztrált (elvált), gondolta körülnéz, ismerkedik egy kicsit. Meglátta a páromat, azonnal szólt nekem. Regisztráltam én is (valótlan adatokkal), és írtam neki. Kérdezgettem, azt írta nincs senkije 3 hónapja.
Szóljak neki, vagy beszéljünk meg egy találkát, és ott buktassam le? Segítsetek légyszi!!
18L
Szia! A férjemmel beszélgettünk arról, hogy mi történik veled...Ő a következőt tanácsolja...ha ott lesznek a haverjai, semmi baj. Menj oda hozzá, és mondd meg, hogy randira jöttél...valószínű neki fog feljebb állni a dolog...ekkor meg mutatkozz be a Nickneveden...itt már bármit mondhat...felesleges.
Légy ügyes, szorítunk! Ha az történik amire a lelked mélyén számítasz, akkor se keseredj el...ilyen ember nem érdemel meg téged!!!
én nem csinálnám, nem mennék el
lebukott, ennyi, ki kell adni az útját
saját magadat teszed ki egy érzelmi egér - macska játéknak, és nem tudhatod, mit fog reagálni az embered
Sajnálom nagyon ami történt:(
De szorítunk nagyon... kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!