Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ha a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a párotokat megtalálnátok hogy regisztrálva van egy társkeresöre?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 12:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Mivel megbízok benne nem cseszném le érte. Megkérdezném hogy mért van fent.
2009. júl. 29. 12:06
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Én is megkérdezném tőle,hogy miért van fennt...ha nem tudna elfogadható,kielégitő választ adni,akkor hagynám a francba a kapcsolatot!!
2009. júl. 29. 12:09
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
igen, énis megkérdezném, h ezmiez? ésha hebeg habog, hülyeségeket beszél, akkor szevasz.
2009. júl. 29. 12:10
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
Regisztrálnék álnéven, aztán beszélgetést kezdeményeznék vele, esetleg randiznék, aztán leesne a pofája attól a hatalmas pofontól amit kapna.
2009. júl. 29. 12:11
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Igen, szerintem is büntetést érdemel, nem elég egy egyszerű megkérdezés, hozd inkább kínos helyzetbe. Ütősebb lenne.
2009. júl. 29. 12:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a jó:)

Beszélgess vele,hogy ne tudja,hogy valóban te vagy!!Akkor utána már nem lesz mit magyarázkodnia!!

Bukta lenne,ha faggatnád pár dologról!!Hajrá!!:D

2009. júl. 29. 12:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
nemkell kínos helyzetbe hozni, mert lehet a társkeresőre 5 éve regisztrált, és elfelejtette töröltetni magát, vagy nemtudta már a jelszavát.
2009. júl. 29. 12:14
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Voltam én is hasonló helyzetben, azonnal szakítottam vele és otthagytam a fenébe.Ha neki más kell akkor hagyjuk egymást békén.
2009. júl. 29. 12:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt még egy okos válaszoló sem kérdezte meg, hogy "TE MIT KERESTÉL AZON A TÁRSKERESŐN???"

(Persze, tudom, biztosan a legjobb barátnőd hívta fel rá a figyelmedet, hogy ott látta a pasidat... Én is ezt mondanám. De nem is hinném el magamnak!!! Zsák a foltját... Maradjatok csak együtt, pont így vagytok jól!) :D :D :D

2009. júl. 29. 13:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt ilyen, pont mostanában. ültünk náluk nézte mailjait és beugrott egy társkeresős hírlevél. kérdeztem miaz? erre ő: semmi semmi... utána később odaültem géphez és előzményekbe láttam, h nézegetett csajokat. aludt. összepakoltam mire felébredt, mondtam h legközelebb ügyesebben csinálja és ott hagytam, de a buszig még sok idő volt, és pisilnem kellett és visszamentem. Ült az ágyon azt sem tudta mi van.. aztán beléptünk profiljára egy levél volt, amit egy csajnak írt, egy héttel később, hogy összejöttünk. azzal magyarázta, hogy hát akkor még akármi lehetett volna a kapcsolatunkból (mi hamarabb jöttünk össze, mint szerelmesek lettünk). szóval azon kívűl, hogy megnézett pár csajt, semmi nem volt. arra meg azt mondta, hogy hát hűséget fogadott, nem vakságot, csak nézegette mien a felhozatal. ami persze nem is lett volna baj, csak nem tudom miért kellett úgy csinálni elején, mintha azt sem tudná miről van szó.. kicsit megijedtem, de rendbe raktam a dolgokat, több, mint egy éve együtt vagyunk, bízom benne, tudom, hogy nem csal meg, csak néha szereti megkerülni a dolgokat, mint hogy odaállni és azt mondani, hogy igen, nézegettem a nőciket. mondjuk a mai napig nem törölte onnan magát, viszont nem jár fel, és igazából nem is érdekli, csak úgy van.

veled mi történt? :) te hol és hogy találtad meg? Mit reogáltál? Csak Óvatosan, néha jobb picit elgondolkodni, mint hirtelen fűt fát hozzá vágni... :)

2009. júl. 29. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!