Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a párotokat megtalálnátok hogy regisztrálva van egy társkeresöre?
hát nem tudom.. sztem egy ien kis trükk az egészet haza vághatja... sajna sok pasi elcsábúlna, hiába van kapcsolata.. és nem azért mert nem szeret, hanem mert pasi.
túlreogálós voltam :)
Sztem akik igazán szerelmesek ügyet se vetnének más csajokra:)Vagy csak az én barátom ilyen?:):)
14:08 vgyk
Nekem is volt már ilyen..
Beírtam keresőbe a nevét, mert kerestem mennyi pontja lett valami versenyen, és erre kidobta a társkeresőt. Hát pöppet kiakadtam.
Mentem hozzá, megkérdezni, hogy ez mégis mi ez.
Erre ő nagyba rám meresztette a nagy bociszemeit, hogy milyen társkeresőről hordok neki össze minden kaksit.
Úgyhogy fogtuk magunkat, beültünk a gép elé együtt.
Kiderült, hogy az egyik PTC-s oldalon volt a feltétel, hogy regisztráljon és üsse be a regisztrációs kódját.
(PTC=internetes pénzkeresési oldal)
Szóval nálunk nem volt semmi komoly.
Szerencsére (:
17L
14:23-assal értek tökéletesen egyet. Aki szereti a másikat, hiába néz meg más nőt, nem érez semmit. Max gondol egy pár kósza akármit, de ez szerintem a nőkkel is előfordul, ú de cuki fenek van, vagy milyen izmos karja... ettől még a párodat szereted, vele akarsz lenni, ő a tökéletes. Egy tárkereső ugyanilyen. Ha a pasinak jelent valamit, hogy fennvan egy ilyen oldalon, akkor nem az az alapvető probléma a kapcsolatban, mert valamiért oda jutott, hogy nem csak képeket nézeget/sztorikat olvas.
13:55 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!