Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van párja, miért regisztrál be egy társkeresőre?
Nővérem beregisztrált (elvált), gondolta körülnéz, ismerkedik egy kicsit. Meglátta a páromat, azonnal szólt nekem. Regisztráltam én is (valótlan adatokkal), és írtam neki. Kérdezgettem, azt írta nincs senkije 3 hónapja.
Szóljak neki, vagy beszéljünk meg egy találkát, és ott buktassam le? Segítsetek légyszi!!
18L
Az olyanokat, meg akik bevesznek minden baromságot, LÁMÁNAK HÍVJÁK. LÁMÁK VAGYTOK!
Na remélem, most már rájöttetek hogy kamu!!!!!!!!!
Ezt azoknak irtam, akik annyira bizonygatták, hogy nem ez nem kamu!!!!!
ugye milyen finom itt fröcsögni,a neten? :D
semmirekellő unatkozó fostalicskák itt kiélik magukat:DDD
Nekem oszt tökmindegy h kamu vagy nem,de egyesek itt visszatérve rendszeresen dobják a ragacsos nyálukat,sajnálom h ez az örömük az életbe ez maradtcsak szar lehet :DDD
Már ne is haragudjatok!
De ha igaz a sztori akkor lehet hogy nincs kedve írni vagy pedig elköltözött.És nincs net közelben.Ki tudja.Ha ilyesmi van várhatunk még pár napot.
Ha nem valaszol holnap utanig max elkonvelhetjuk hogy kamu volt?
oke maaar? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!