Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van párja, miért regisztrál be egy társkeresőre?
Nővérem beregisztrált (elvált), gondolta körülnéz, ismerkedik egy kicsit. Meglátta a páromat, azonnal szólt nekem. Regisztráltam én is (valótlan adatokkal), és írtam neki. Kérdezgettem, azt írta nincs senkije 3 hónapja.
Szóljak neki, vagy beszéljünk meg egy találkát, és ott buktassam le? Segítsetek légyszi!!
18L
És te mit tettél utolsó?
Mert sajna ő még megvárat minket. De remélem minden számára a lehető legjobban alakult!
Én is megszerveztem vele egy találkák mondjuk majdnem 2hetembe került.Ráadásképpen olyan csaj adataival regeltem aki régen nagyon rá volt kattanva.Elmentünk egy cukrászdába ahol régen találkozgatak várattam egy kicsit megérkeztem odamentem hozzá nagyon meglepödött és mondtam neki h csak nem xy-t várja??
Akkor kérdezte h honnan tudtam meg.Elmondtam neki h végig velem beszélt.Ezért mentünk szét 1év után.És még Ő volt felháborodva h nyomozgatok utánna.Én onnan tudtam meg h suliba jártam és egy csaj szolt h na mivan már szétmentetek h ilyen hamar párkeresőzik utánna Ő mutatta meg az adatlapját.
Azalatt a 2hét alatt pedig nagyon szarul voltam még szerveztük a találkát áá az az állandó gyomorgörcs amit éreztem mindig mikor vele voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!