Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés
Nem rég jöttünk össze a párommal, szinte szerelem volt első látásra. Most nem rég kiderült, hogy a volt barátnőjének hatalmas mellei voltak, és azt mondta számára az volt a legideálisabb méret. Nekem sokkal kisebb sajnos, és nagyon megbántott ezzel. De azt mondta van más ami kompenzálja ezt a kis hibámat... Rosszul érzem magam nagyon... Ti mit gondoltok?

2015. szept. 19. 01:05
1 2
 11/12 omba ***** válasza:

Tapló egy mondás volt... (az is, hogy ez hibád)

A volt barátnő azért "volt" már csak, mert kirúgta a pasidat?

Mert akkor tán nem is szerelem első látásra, hanem szamár a ló helyett.

Nekem tök mindegy milyen a mell, csak működjön, izguljon, izgathassam... a legrosszabb szex egy olyan nővel volt, akire csak azért hajtottam, mert akkora volt neki...

2015. szept. 22. 14:03
 12/12 anonim ***** válasza:
63%
Inkabb tartotta volna ezt meg maganak, bar ha menteni akarta csak es tenyleg ennyire fontos vkinek egy mell, akkor no comment. Orulok, h en nem szulettem ilyen felszinesnek.
2015. okt. 1. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!