Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom választás elé állított. Vagy ő vagy a nyelvvizsgám. Csak szerintem nem normális ez?
Most kezdtem egy tanfolyamot, decemberben végzek. A barátom viszont közölte, hogy nem hajlandó kivárni a tanfolyamom végét, most azonnal akarja, hogy hozzáköltözzek, és akkor válasszak, hogy vele maradok, vagy "feleslegesen" csinálok egy nyelvvizsgát.
Szerintem beteges csak, ha valakinek ilyen felmerül a fejében? És akkor még én vagyok a gyerekes..
4 éve vagyunk együtt.. az elmúlt egy évben változott meg így, amióta távkapcsolatban vagyunk.
20L
Azt is tedd hozzá, hogy már kb. fél éve vele laknál németben, csak elbuktad a vizsgáidat, és akkor már kitoltad a kiköltözést még azzal is, hogy nyelvvizsgázni akarsz.
Szerintem sem jogos tőle, de így kerek a történet.
Nem normális. Már az sem az, hogy választás elé állít. Ultimátumokat ad, fenyegetőzik. Az meg, hogy egy ilyen ügyben... Tényleg egy idióta.
Hagy döntsd már el te, hogy hozzá akarsz-e költözni, és hogy mikor.
A legjobb hogy még csak ott sem kell hagynod, elég ha megcsinálod a nyelvvizsgádat, ő meg eldöntheti hogy mennyire vagy fontos neki.
De most komolyan, mi ez már? Hisztizik mint egy fürdősqrva. (Ezt így mondják egyébként? :))
Kuka...a tanfolyam fontosabb pasi meg lesz másik.
Addig tanulj amíg tudsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!