Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem figyel rám, nem érzem hogy szeret. Mit csináljak?
Hát minden problémát azzal kell kezdeni, hogy megpróbálod megbeszélni. Ha értelmes és felfogja, hogy így szeretnéd és szeret, akkor valamit változtatni fog. Ha nem, akkor :(
(Mondjuk én (fiú) átéltem forditva ilyesmit, azaz a bnőm nem éreztette velem hogy szeretne, aztán egy nap bejelentette, hogy valóban nem is szeret :(((( . De nem szeretnélek ijesztgetni, remélhetőleg itt más a helyzet. )
Jaj, de ismerős probléma :) Nálunk is ez volt, de Én 4hónap után beszéltem meg vele xD
Szóval, ide tényleg az kell, h leüljetek kettesben és megbeszéljétek, ahogy egy normális párkapcsolatban a felek teszik. Elmondod neki, a szived mélyéről, h pontosan mi is bánt, de ugyanakkor azt is elmondod, h nem vársz csodát, de szeretnéd, ha figyelne Rád, néha-néha megölelne, magyarul mutassa ki jobban, h szeret. Ahogy Te teszed... ( gondolom ha ilyen problémával jössz, akkor Te mindent megteszel azért, h a kapcsolat jó legyen, szval ez a része csak Rajta múlik) És ha szeret, akkor megért, és másképp fog veled viselkedni :)
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!