Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PCO-s csajok! Ilyet ti is szoktatok érezni?

Figyelt kérdés
A betegség miatt feszélyeztetve érzitek magatokat a párotok előtt. Vagy olyat éreztek, hogy más nő szebb, mint ti és más jobban tetszik neki... ( nyilván mert ő nem beteg) ezért rossz a kedvetek stb. Pl. a kapcsolatodban a párod nem dícsér már annyiszor, mint régen ...

2015. szept. 14. 15:45
 1/7 A kérdező kommentje:
stb. minden érdekel! Kor is pls! :)
2015. szept. 14. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem például eléggé ingadozik a súlyom emiatt, most is felszaladt rám 7 kiló a semmitől, tehát igen, sokszor kellemetlenül érzem magam, nem érzem azt, hogy vonzó lennék.
2015. szept. 14. 17:13
 3/7 anonim válasza:

Igen. Olyan helyeken szőrtelenítek ahol másnak eszébe sem jutna, és olykor szeretném ha nagyobb melleim lennének...

Még így is szőrösebb vagyok, mint az átlagos barna-szőke hajú fehér nő, az egész testemet pedig nem akarom borotválni/gyantázni/epillátorozni. Egész kiskorom óta cikiztek hogy szőrös vagyok.

A melleim pedig olyan kezdetlegesek, mint egy tizenkét évesé. Kicsik és csúcsosak. Van hogy már 10 éves kislányoknak is nagyobb, mint az enyém..

Annak tudok örülni hogy kevésbé fog majd lógni és vékonyabbnak látszhatok így mintha nagy kannáim lennének...

2015. szept. 24. 15:53
 4/7 anonim válasza:
A másik meg hogy smink (minimum alapozó) nélkül nem mennék iskolába vagy randira, mert az arcom teli van pattanás sebekkel.
2015. szept. 24. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
A pcos-ra megoldas a paleolit etrend. Egyszeruen renndbehoz. Engem is rendbehozott. Azota is ugy etkezem es soha nem fogok maskepp. N
2015. okt. 12. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én nem a kérdésre válaszolok, de honnan tudod, hogy a többi nő nem beteg, vagy hogy nekik nincsenek gátlásaik, akár más miatt?! Fejben dől el, hogyan tudod megszeretni, csinosnak látni magad, utána más nőre sem tekintesz vetélytársként, és a pároddal is zökkenőmentesebb lesz a kapcsolat.
2015. okt. 12. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:

A PCOS-re nem megoldás a paleolit étrend, és az, hogy jobban érzed magad, nem jelenti, hogy épp nem zúgsz lefelé a lejtőn. Laborral bizonyítható, hogy káros a túl kevés szénhidrát. [link]

Ezt az elméletről.

Nálunk a férjem a kezdetektől fogva tudta, hogy ez a problémám, a második randin elmondtam neki. Azóta született két szép gyerekünk és pontosan tudja, mit küzdök azért, hogy az eredményeim jók legyenek. Aztán egy kivizsgálás során kiderült, hogy ő is inzulinrezisztens. Így egy csónakba kerültünk, már nem csak a szeretet, de a betegség miatt is.

2015. okt. 26. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!