Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PCO-s csajok! Ilyet ti is szoktatok érezni?
Igen. Olyan helyeken szőrtelenítek ahol másnak eszébe sem jutna, és olykor szeretném ha nagyobb melleim lennének...
Még így is szőrösebb vagyok, mint az átlagos barna-szőke hajú fehér nő, az egész testemet pedig nem akarom borotválni/gyantázni/epillátorozni. Egész kiskorom óta cikiztek hogy szőrös vagyok.
A melleim pedig olyan kezdetlegesek, mint egy tizenkét évesé. Kicsik és csúcsosak. Van hogy már 10 éves kislányoknak is nagyobb, mint az enyém..
Annak tudok örülni hogy kevésbé fog majd lógni és vékonyabbnak látszhatok így mintha nagy kannáim lennének...
A PCOS-re nem megoldás a paleolit étrend, és az, hogy jobban érzed magad, nem jelenti, hogy épp nem zúgsz lefelé a lejtőn. Laborral bizonyítható, hogy káros a túl kevés szénhidrát. [link]
Ezt az elméletről.
Nálunk a férjem a kezdetektől fogva tudta, hogy ez a problémám, a második randin elmondtam neki. Azóta született két szép gyerekünk és pontosan tudja, mit küzdök azért, hogy az eredményeim jók legyenek. Aztán egy kivizsgálás során kiderült, hogy ő is inzulinrezisztens. Így egy csónakba kerültünk, már nem csak a szeretet, de a betegség miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!