Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy egy kapcsolat azért is hűl ki mert nem dumálnak egymással a párok. De ha több éve együtt van valaki (nem házasság) akkor hogyan lehet megoldani, hogy évek után is legyen közös témájuk és tudjanak beszélgetni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 21:14
11/13 anonim válasza:
Közös téma legtöbbször szerintem:: ha érdekel, hogy a másik mit mond; mi van vele és így már kapásból van egy közös téma. Példának okáért a milyen volt a napod című kérdés is egy jó téma mindig :)
De persze vannak olyan emberek akiknek (ugye az előzőn kívül) teljesen más az érdeklődési körük stb.. és mégis remek kapcsolatban élnek..
Ha figyel az ember a másikra mindig van miről beszélni.
12/13 anonim válasza:
[előző válaszoló vagyok csak lemaradt]
amúgy nekem mindig volt mivel beszélni a párommal, és már 7, éve vagyunk együtt :)) (egy éve vagyunk házasok.. és 14 évesen ismerkedtünk meg)
13/13 anonim válasza:
Azért nem tudtok beszélgetni, mert elment a a kapcsolat csak nem vettétek észre. Kihűlt, vége van, csak hazudjátok magatoknak, hogy egyáltalán létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!