Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocka vagyok, van esélyem lányoknál?
WoW-os kérdezőnek üzenem: te is lehetsz szerencsés! Unokatesom a feleségét a WoW-ban, WoW-on keresztül ismerte meg. 4 éve boldog házasok, és van két gyermekük. ugyhogy HAJRÁ KOCKÁK!!!
:D
U.I.: ha van idejük akkor Ők is WoW-oznak!
kocka vagyok jol nezek ki,csajom is van szeret,tok jol megvagyunk,sokat foglalkozok vele is,de en ebbol szerzem a penzt,akkor tehat egessz eletemben amit tanultam programozni most eldobom mert vannak paran akik leneznek,szerintem ti irigysegbol mondjatok ezeket,sokkal tobb penzt lehet szerezni gyerekek mint epitkezesen :)))megeri kiprobalni,persze mar akinek viszi annyira az agya hogy ezt megtanulya,annyira marhak vagytok eskuszom,jot rohogok rajtatok,kocka meg wow :))) ,fogadjunk hogy nektek meg egy normalis baratnotok sincs.
00 17
én programozonak tanulok, nem játszok semmivel, nem vok kocka sem:D, itt elég sok a kocka, van akinek van barátnője sőőőt:) magam lepődök meg olyan nőkkel rohangálnak:)
szóval van esélyed:)
szia én is nagy kocka vagyok :)
hétfői napom így telik: felkelek 7-kor és gépezek 9:35-ig. 9:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 2 óra mulva haza érek és gépezek másnap 1-ig.
keddi napom így telik: felkelek 8-kor , és gépezek 10:35-ig. 10:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 3 óra mulva haza érek és gépezek másnap 1-ig.
szerdai napom így telik: felkelek 8-kor , és gépezek 10:35-ig. 10:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 2 óra mulva haza érek és gépezek másnap éjfélig (00:00-ig).
csütörtöki napom így telik: felkelek 7-kor , és gépezek 9:35-ig. 9:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 2 óra mulva haza érek és gépezek 22:00-ig.
pénteki napom így telik: felkelek 7-kor , és gépezek 7:35-ig. 7:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 1 óra mulva haza érek és gépezek ameddig bírom (3-4 óra fele másnap)
szerdai napom így telik: felkelek 7-8-kor , és gépezek másnak 3-4-ig.
vasárnapi napom így telik: felkelek 7-8-kor , és gépezek éjfélig.
[a hétfői napomat leírtam az elején]
szóval én is nagy kocka vagyok! :)
én szeretnék egy csajt csak nekem nincs bátorságom megkérdezni meg beszélgetni és így várom hogy a sors össze össze hozzon valakivel! :)
puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!