Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kocka vagyok, van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocka vagyok, van esélyem lányoknál?

Figyelt kérdés
WoW-ozok immáron 5esztendeje.
2010. márc. 12. 23:11
1 2 3 4
 31/37 omadjoe ***** válasza:

WoW-os kérdezőnek üzenem: te is lehetsz szerencsés! Unokatesom a feleségét a WoW-ban, WoW-on keresztül ismerte meg. 4 éve boldog házasok, és van két gyermekük. ugyhogy HAJRÁ KOCKÁK!!!

:D

U.I.: ha van idejük akkor Ők is WoW-oznak!

2010. márc. 13. 00:52
 32/37 anonim ***** válasza:
0:17-nek annyit hogy a bmp tömörítetlen és ezért rohadtul nem kisebb mint a jpg :D csak hogy tisztán lássunk. Igen én geek vagyok és nincs barátnőm :D de volt és lesz is :)
2010. márc. 13. 02:12
 33/37 anonim ***** válasza:

kocka vagyok jol nezek ki,csajom is van szeret,tok jol megvagyunk,sokat foglalkozok vele is,de en ebbol szerzem a penzt,akkor tehat egessz eletemben amit tanultam programozni most eldobom mert vannak paran akik leneznek,szerintem ti irigysegbol mondjatok ezeket,sokkal tobb penzt lehet szerezni gyerekek mint epitkezesen :)))megeri kiprobalni,persze mar akinek viszi annyira az agya hogy ezt megtanulya,annyira marhak vagytok eskuszom,jot rohogok rajtatok,kocka meg wow :))) ,fogadjunk hogy nektek meg egy normalis baratnotok sincs.

00 17

2010. márc. 13. 10:25
 34/37 anonim ***** válasza:
10:25: Te, hogy nem vagy programozó az 100% (csak egy kis pisis függő, aki gondolta, "beoszt" már ide, egy menő dumát). Kezdjük ott, hogy még írni se tudsz barátom....!
2010. márc. 13. 11:01
 35/37 anonim ***** válasza:
"java scrypt" : aha, te biztos ismered! :D
2010. márc. 13. 11:03
 36/37 anonim ***** válasza:

én programozonak tanulok, nem játszok semmivel, nem vok kocka sem:D, itt elég sok a kocka, van akinek van barátnője sőőőt:) magam lepődök meg olyan nőkkel rohangálnak:)

szóval van esélyed:)

2010. márc. 13. 14:21
 37/37 anonim válasza:

szia én is nagy kocka vagyok :)

hétfői napom így telik: felkelek 7-kor és gépezek 9:35-ig. 9:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 2 óra mulva haza érek és gépezek másnap 1-ig.

keddi napom így telik: felkelek 8-kor , és gépezek 10:35-ig. 10:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 3 óra mulva haza érek és gépezek másnap 1-ig.

szerdai napom így telik: felkelek 8-kor , és gépezek 10:35-ig. 10:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 2 óra mulva haza érek és gépezek másnap éjfélig (00:00-ig).

csütörtöki napom így telik: felkelek 7-kor , és gépezek 9:35-ig. 9:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 2 óra mulva haza érek és gépezek 22:00-ig.

pénteki napom így telik: felkelek 7-kor , és gépezek 7:35-ig. 7:35-kor elkezdek öltözni , megyek suliba , és 1 óra mulva haza érek és gépezek ameddig bírom (3-4 óra fele másnap)

szerdai napom így telik: felkelek 7-8-kor , és gépezek másnak 3-4-ig.

vasárnapi napom így telik: felkelek 7-8-kor , és gépezek éjfélig.

[a hétfői napomat leírtam az elején]

szóval én is nagy kocka vagyok! :)

én szeretnék egy csajt csak nekem nincs bátorságom megkérdezni meg beszélgetni és így várom hogy a sors össze össze hozzon valakivel! :)

puszi :)

2013. jan. 31. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!