Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kocka vagyok, van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocka vagyok, van esélyem lányoknál?

Figyelt kérdés
WoW-ozok immáron 5esztendeje.
2010. márc. 12. 23:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%
Vannak WoW-os lányok is. Egyik barátnőm is szokott vele játszani, mondjuk nem olyan sokat, mint te.
2010. márc. 12. 23:33
 22/37 anonim ***** válasza:

persze hogy van,en van amikor egessz napokat gep elott vagyok,de ha eljon hozzam akkor nem ulok a gepnel,hanem vele foglalkozok,es milyen szo az a kocka?=)))))))

Aki a szamitogepbol el meg az mar egybol szamitogepb uzi?

annyi hulye felfogas van

Uram bocsass meg nekik hisz nem tudjak mit cselekednek

2010. márc. 12. 23:37
 23/37 anonim ***** válasza:
Kommentekből valószínűsítem hogy törtön tolod.Hogy lehet azt bírni 5 évig?Még ha eredeti bár én azt is meguntam 2 év után. Próbáld abba hagyni szerintem, sokkal jobb lesz hidd el:)
2010. márc. 12. 23:37
 24/37 anonim ***** válasza:

Én soha nem járnék kocka sráccal bocs. Időigényes vagyok, melletem nem lehet félnapokat kockulni mert az igen rövid kapcsolat lesz :D

Ezen kivül szerintem amivé tesz a dolog: lusta, eltunyult, külsőleg sem vonzó, beszűkült látókkörü, komplexusos, önbizalomhiányos, antiszociális egyénné.

PErsez csak a nagyon sok játék. Ismerek olyat aki évek óta játszik, de nem vészes a gyerek.

2010. márc. 12. 23:51
 25/37 anonim ***** válasza:
23 51 es en 23 37 es vagyok,nezd te egy bekepzelt paraszt liba vagy,en a netten dolgozok,de jarok rendesen sportolni es csajozok is rendesen,van onbizalmam nagyobb mint kellene,de szerinted ki jarna egy olyannal mint te?te kellenel egy "kockanak"?segfej
2010. márc. 12. 23:57
 26/37 anonim ***** válasza:
Esélyed nincs te kis geek! Maradj meg a .avi és .jpeg lányoknál az a neked való te kis...
2010. márc. 13. 00:08
 27/37 anonim ***** válasza:
van baratnom,nem kell .avi vagy .jpg hasznald a .bmp t kevesebbet foglal es konnyebb vele dolgozni,meg gyorsabban is megnyillik, fogalmad sincs hogy a jpg es bmp kozott mi a kulombseg,de kommentalsz,vagy mi az a html php java scrypt te pofazol,na huzzaleldegyorsan
2010. márc. 13. 00:17
 28/37 anonim ***** válasza:

amúgy itt sok hülye kommentelő van ... nekem is van csajom és ahogy egy előző komiba írtam én is wowoztam (néha most is még) és szép lány sőt gyönyörű :D hasonlítunk egymásra...stílus stb.

de attól is függ, hogy hogyan nézel ki (és megint a stílust felhozom mert a stílusod ( mondjuk zenei ízlésed) ettől változhat a ruházatod, mert úgymond a zenéhez öltözködsz

én rocker vagyok és talpig feketében és növesztem a hajam xD

na szval a kinézeted és az egyéniséged is sokat számít

2010. márc. 13. 00:20
 29/37 anonim ***** válasza:

ma 00:17

ez lol :D:D

2010. márc. 13. 00:21
 30/37 anonim ***** válasza:
De milyen logikusan érvelt xd. A nyelvtani hibákat most elnézem neki.
2010. márc. 13. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!