Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocka vagyok, van esélyem lányoknál?
persze hogy van,en van amikor egessz napokat gep elott vagyok,de ha eljon hozzam akkor nem ulok a gepnel,hanem vele foglalkozok,es milyen szo az a kocka?=)))))))
Aki a szamitogepbol el meg az mar egybol szamitogepb uzi?
annyi hulye felfogas van
Uram bocsass meg nekik hisz nem tudjak mit cselekednek
Én soha nem járnék kocka sráccal bocs. Időigényes vagyok, melletem nem lehet félnapokat kockulni mert az igen rövid kapcsolat lesz :D
Ezen kivül szerintem amivé tesz a dolog: lusta, eltunyult, külsőleg sem vonzó, beszűkült látókkörü, komplexusos, önbizalomhiányos, antiszociális egyénné.
PErsez csak a nagyon sok játék. Ismerek olyat aki évek óta játszik, de nem vészes a gyerek.
amúgy itt sok hülye kommentelő van ... nekem is van csajom és ahogy egy előző komiba írtam én is wowoztam (néha most is még) és szép lány sőt gyönyörű :D hasonlítunk egymásra...stílus stb.
de attól is függ, hogy hogyan nézel ki (és megint a stílust felhozom mert a stílusod ( mondjuk zenei ízlésed) ettől változhat a ruházatod, mert úgymond a zenéhez öltözködsz
én rocker vagyok és talpig feketében és növesztem a hajam xD
na szval a kinézeted és az egyéniséged is sokat számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!