Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire korlátoz a párotok? Miben kellett kompromisszumokat kötni? Mi az ami még normális, mi ami túlzás?
Engem határozottan korlátozott. Kapcsolatunk elején szép lassan kezdődött, fel sem tűnt. A végén már nem találkoztam a barátaimmal sem, már fb-on se nagyon tartottam velük a kapcsolatot annyira kisajátított. Mindig az volt, amit ő akart, érzelmileg zsarolt. Aztán szerencsére észhez tértem. 6 évet pazaroltam rá. A legszebb éveimből és ezt mind magamnak köszönhetem, mert észre sem vettem.
Ha úgy érzed korlátoz akkor LÉPJ!
Engem korlátozni nem lehet, mert annak bazi gyorsan hazudozós kitörés lenne a vége.
Én max úgy korlátozok hogy nem tudna róla :D Vagyis az lenne a legjobb, ha pl. másfelé kacsingat akkor a "másfelét" radikálisan kiitatni az életből és úgy beállítani mintha a másfelé rossz lenne és én vagyok a jó... Zseniális, ugye?
Kompromisszum már az is, ha valakivel vagyok, én jobban szeretem a szabadságot, de hosszú távon őrjítő vagyok saját magam számára így másokat is boldogítok - sajnos mások számára szimpatikus vagyok egy ideig, szóval rá kell állni erre a pozitívságra.
nem korlátoz semmiben.
vagyis hát a lányokat is szeretem, így annyiban "korlátoz", hogy nem lehetek lánnyal ha együtt vagyok vele, de ez szerintem normális, hisz a megcsalás nemtől független.
ha nem engedi, hogy úgy nézz ki, ahogy szeretnél, vagy nem enged el bulizni, beleszól, hogy kivel barátkozol, az nagyon nem normális.. menekülj a zsarnokoktól, csak egyre rosszabbak lesznek az idővel annak ellenére, hogy a csillagokat is le tudják néha ígérni.. :/ tapasztalat. nem csak az enyém, kb mindenki másé is, akivel ezt csinálta a párjuk
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!