Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sokat jelent a pénz egy párkapcsolatban?
Én nem szeretnélek bántani(sokan már megtették csak azt nem tudom, hogy mért?!) de butaság volt ilyen fiatalon odaköltözni a barátodhoz úgy, hogy nem övé a ház és még ő is a szüleitől függ.
Az, hogy engeded, hogy ők fizessék a tandíjad nagy felelőtlenségre utal mert ez által a markukban vagy.
Tudom, tudom a tovább tanulás a legfontosabb. De ilyen áron?!
Nem akarlak elkeseríteni de ez a helyzet csak rosszabbodni fog!!! Ennek a jólétnek ez az ára. Mérlegelj, hogy megéri neked a mindennapos stressz vagy inkább csóróbban de nyugalomban lenni.
Csak egy megoldás van! El kell költöznöd/költöznötök!
Körmösnek igaza van, tapasztalatból beszél. Utólag azt fogod bánni, hogy ennyi időt elcsesztél a semmire.Ha a párod nem tart veled akkor elválnak útjaitok. BUMMM. És akkor mi van?!, percenként szakítanak a nagyvilágban.
Tudom, hogy nem vagy qva de ha ennyire ragaszkodsz ehhez az életszínvonalhoz akkor keress egy gazdag palit aki független és ő támogat. Akkor nincs anyó jelölt csak irigyek akik hátad mögött leqrváznak.(én ha nő lennék ezt választanám a sok irigy pedig hadd sárguljon, mellesleg attól, hogy valaki gazdag még lehet ember a kettő nem zárja ki egymást)
UI: 20 évesen már házasságot és gyereket tervezel?! Szerintem egy kicsit korai, elég ha csak megnézzük a válási statisztikát(több mint 50%, hidd el nem véletlen) Persze, lehetsz a kivételek közt de ha már előtte ilyen problémával küzdesz akkor az már régen rossz.
Fiatal vagy még, bulizz, szórakozz, próbálj ki új dolgokat azaz élj még, ráérsz később családon gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!