Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sokat jelent a pénz egy párkapcsolatban?
"azt mondta hogy szerinte hosszú távon az a legjobb ha nyitott szemmel járok a világba és keresek magamnak másik párt."
Tokeletesen igaza volt. Es nem azert mert te csoro vagy a baratod meg nem, hanem azert mert ez egy lehetetlen helyzet. Anyuci kicsi fia meg mindig anya szoknyaja moge bujik, es ez igy is marad amig vilag a vilag.
Lepj le, meg talalhatsz normalis part. Amugy meg nem az anyosod.
amúgy minek is kell 20évesen a pasid nyakára költözni?
tanulsz? dolgozol? mit csinálsz? azon kivül, hogy körmöshöz jársz pletykálni.
a végén majd mi is irigyek leszünk ugye?
23évesen nem is kell hitelbe vernie magát, de szépen külön kéne mennetek és kiderülne, hogy megy e külön.
dedósok vagytok, te bőgsz, párod fosik, te aranyásó vagy.
Anyósod helyében én egyszerűen kiraknalak abból a házból amit én vettem meg es az én pénzembol nem járnal kormoshoz!
Átlát rajtad jobban mint gondolnád, latja hogy egy nincstelen p@csa vagy akinek csak a pénzük kell es azután a fiúk.
Szerezd meg magad a pénzt, dolgozz, tanulj, képezi magad ha mar nem születtél gazdag családba.
19&21 vagyok
Lepontozhatsz nem izgat
"Nagyobb lesz a tekintélyem mint feleség vagy jobban ki akar majd csinálni"
Nem lesz nagyobb a tekintélyed,sõt nem fogtok odáig eljutni,hogy esküvõ legyen.
Vannak ilyen anyák,akik nem a gyereküknek a boldogságát keresik.Lehet az anya is szegény családból származik, de már elfelejtette.Altalában a "szegényekbõl lett gazdagok" lesznek a legrosszabb emberek,tisztelet a kivételnek.
A pénz az életük érzelmek nélkül,(tisztelet a kivételnek,mielõtt támadás érne) és a gyerekeinek is "pénzes társra" van szükségük.
Ha mégis eljutnátok az esküvõig és családot alapitanátok,akkor még jobban rád fog szállni,mivel nyeregben érezné fölötted magát.Mondd ki az aki meg tudna védeni,hiszen a családod gyenge az õ családjához képest.
Gondolkodj el,hogy megéri -e neked ez a kapcsolat, hogy lelkileg ki fog a mama késziteni.
Ha a párod felvállalná,hogy uj életet kezd veled,albérletben és más munkát keresne,akkor lenne remény, de igy nincs.
Egyébként te mit csinálsz tanulsz vagy dolgozol?
Kedves 26-os, nem ismerem a szóban forgó anyát, nem is akarok vele azonosulni.
Viszont: magam is fiús anya vagyok, aki önerejéből teremtette meg az egzisztenciáját. Nem származom tehetős családból, de tanultam és dolgoztam nem keveset, hogy polgári jólétben éljek, családostul. Gazdag nem vagyok, csak szegény családból származók szemében tűnhetnék annak.
Ha a fiamhoz beköltözne egy húszéves lány ingyen ottlakásra, az a minimum, amit elvárnék, hogy legyen rend a házban-a gyereket is így neveltem. És akár főzhet is, igen. Ha műkörmöshöz el tud járni a fiam által megkeresett pénzből, jusson erre is ideje. Senki holmija között nem kutakodom, viszont az, hogy nekem visszapofázik vagy engem megpróbál leugatni az én családom által biztosított házban, max egyszer fordulna elő, többször nem lenne rá alkalma. Miféle boldogságra számíthat a gyerekem egy élősködő mellett, akinek nincs helyes értékítélete, igényei viszont annál inkább? Ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen családból származik a lány, csak ahhoz, hogy hogyan viselkedik, és miként tekint a fiamra.
Ez a suba a subahoz el hat ize,,..erre mindig racafolt a gyakorlat:-)A pasijaim joresze szegeny volt, en pedig nagyon gazdag csaladbol jovok de a szuleimet sosem zavarta a pasijaim penztelensege mert ugy voltak vele, h ha boldog vagyok akkor ok is boldogok;-)
Persze kesobb voltak minimalis megjegyzesek amikor a srac beniznre kert kolcson es hasonlok, de alapvetoen mindig jol alltak hozza. Ugyanakkor a nagymamam valami videki kis falubol jott, a nagy semmibol, valyoghaz, malac es tarsai, kesobb nyert mindenfele szepsegversenyeket, haromszor hazasodott mindig gazdag ferfiakhoz ment hozza, igy talalta meg a nagypapamat.
A lenyeg h o mindig rossz szemmel nezte h csorobb pasikkal jarok mert az o szemeben a penz a prioritas azert, mert elt szegenysegben.Szerintem az anyosodnak is ezert fontos, mert emlekszik arra, h honnan jott.
Well, ebbol csak akkor fogtok kimaszni ha elkoltoztok es igyan szegenyebben, de megalltok a sajat labatokon.Mert oke, nem lesz mukormos, ellenben lesz vajaskenyer es kalkulalas h ki mit vegyen, viszont senki nem fog beleszolni az eletetekbe es nem kell a szuloktol fuggeni.
Ideiglenes nelkulozes, es fuggetlenul attol, h a csaladom mindig gazdag volt amikor kulfoldre koltoztem a sajat fizumat vittem, es nem fogadtam el semmit anyuektol, konzervbabot ettem, idegenekkel laktam, volt egy matrac szobamban es ennyi:-)
Megfogadtam h levalok a szuleimtol es ket even belul sikerult is, milliomos nem vagyok de magasan az atlagszinvonal felett elek, de ehhez kellett ket ev nelkulozes es szuloi segitseg megtagadasa kulonben tudtam h az eletben nem fogom tudni onerobol eltartani magam huzamosan:-))
Tulzottan nem szeretnem taglalni de harom nyelven beszelek viszont amikor kikoltoztem nem beszeltem az adott orszag nyelvet semmilyen szinten, ezert dolgoztam gyarban, takaritottam, mosogattam konyhan, pakolasztam valami kisallatkereskedesben....ket diplomaval (nem bufeszak).
Ezt most azert irtam le h megertsd h attol h szegenyek lesztek x ideig nem fog osszedolni a vilag de ha a megalkuvast es a szuloi feszket valasztjatok akkor szetesik a kapcsolatotok es nem az anyos miatt, hanem azert mert eletkeptelenek vagytok es rettegtek a valosagtol.
Nem eg a keped? csoro szuleid fizetik a sulit, megelhetesed mrg a kormod a pasid. Takaritasz? - azta. Az a min ha mas hazaba pofatlankodsz.
Anyos latja h eloskodsz.
Nem szegyen neked h kormosre futja de dolgozni lusta vagy? szegeny szuleid is :-\ rleg nagy szegyen vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!