Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre elveszitettem őt?
Ezt a szeretem-rinyát felejtsd el, mert hogy nem őt szeretted, az hótziher.
Legközelebb olyan nőt keress, aki mellett neked is jólesik odatenned magad a kapcsolatotokba.
Jelezte, hogy neki ez így nem jó?
Kiszeretni egy emberből és már csak barátként tekinteni rá, szerintem nem egy-két nap műve, hanem egy hosszabb folyamat. Ha ez idő alatt jelezte, hogy neki kevés a program illetve sok a féltékenykedés,de te nem tettél ez ügyben semmit, akkor azt mondom, hogy jobb lenne a továbblépés a részedről is.
Francokat. Az csak birtoklási vágy volt kérlek, nem szeretet (lásd: féltékenység).
Ha szeretted volna, nem hagytad volna ellaposodni a kapcsolatotokat.
T'od az "akit szeretek, azért bármit", az pont nem a nyugdíjaséletről szól: tettél rá magasról, oszt hogy most elvesztetted, hát rísz.
Ez kérlek eső után köpönyekk.
Mégegyszer: keress olyat, akiért TÉNYLEG BÁRMIT megtennél! A többit meg inkább ne is fáraszd.
Megmondta, hogy vége, hogy jön ide az, hogy te szereted, meg az életed, meg mittom én.
A kapcsolathoz két ember kell, a váláshoz, szakításhoz meg egy
"hogyféltékeny voltam" - gondolom alap nélkül cseszegetted évekig, bele lehet ám unni, tudom.
Nincs semmi jelentősége, hogy fáradtak voltatok azon a napon, nem összeveszett veled, hanem szakított, felejtős ez már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!