Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jackson666 kérdése:

Örökre elveszitettem őt?

Figyelt kérdés
A barátnőm elhagyott 4év együttélés után én szeretem őt teljes szivemből de ő már csak barátként tud kezelni azt mondta felejtsem el őt örökre már nem lehetünk együtt csak ugy mint barát. Azzal az indokkal vált hogyféltékeny voltam meg ugy èltünk mint a nyugdijasok. Tény voltak hibáim de tudtamm volna/tudnék ezen változtatni.hisz akit szeretek azért bármit megteszek. Vajon valaha még együtt lehetünk ugy mint egy pár? Vagy esélytelen és végleh felejtsem el?
2015. szept. 11. 00:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
mint a nugdijasok? malmoztatok vagy mi? hogy hoztad ezt össze? xd
2015. szept. 11. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezt a szeretem-rinyát felejtsd el, mert hogy nem őt szeretted, az hótziher.

Legközelebb olyan nőt keress, aki mellett neked is jólesik odatenned magad a kapcsolatotokba.

2015. szept. 11. 12:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Szeretem őt nagyon ,életem értelme . Minden percben rá gondolok.
2015. szept. 11. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Jelezte, hogy neki ez így nem jó?

Kiszeretni egy emberből és már csak barátként tekinteni rá, szerintem nem egy-két nap műve, hanem egy hosszabb folyamat. Ha ez idő alatt jelezte, hogy neki kevés a program illetve sok a féltékenykedés,de te nem tettél ez ügyben semmit, akkor azt mondom, hogy jobb lenne a továbblépés a részedről is.

2015. szept. 11. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Francokat. Az csak birtoklási vágy volt kérlek, nem szeretet (lásd: féltékenység).

Ha szeretted volna, nem hagytad volna ellaposodni a kapcsolatotokat.

T'od az "akit szeretek, azért bármit", az pont nem a nyugdíjaséletről szól: tettél rá magasról, oszt hogy most elvesztetted, hát rísz.

Ez kérlek eső után köpönyekk.

Mégegyszer: keress olyat, akiért TÉNYLEG BÁRMIT megtennél! A többit meg inkább ne is fáraszd.

2015. szept. 11. 20:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Szeretem őt had tudjam már én magam mit érzek igaz voltak hibáim de én képs vagyok sőt azóta rengeteget változtam. A kapcsolatunk tény és való elhidegült de nemgondoltam volna hogy elhagy majd és mikor bejelentette akkor kaptam észbe hogy ő az én életem és elfogom vesziteni ő is dolgozik énis és igy mindketten mire hazaértűnk faradtak voltunkés feszűlt a napi melo után igy nem mindig volt ugy ahogy kellet volna lennie. De visszagondolva tudom a hibáim és mindig is hűseges voltam hozzá mert szeretem őt nemtudok elképzelni magam mellé mást.csak őt.
2015. szept. 11. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:
na te is ott cseszted el a dolgokat úgy látom, ahol én. :D azt te tudod, h fordítva gondolkoznak a nők? mert én se tudtam sokáig, de rájöttem. Hűséges legyen, rendes, okos, becsüljön meg, meg blabla. :D Ezek az elvárások, ugye? mindig ezt hangoztatja mindenki. :) Erre kinézel az utcára, menj ki szépen, nézd meg a sutyerák nyomoronc srácokat. :) Egy kocsmatúra alkalmával egy éjszaka alatt két csajjal csalják a párjukat, rendesek a csajjal, mert néha a szájukba adják a farkukat, adnak nekik játékot végül is :D, okosak, igaz, nem örülnek, ha a pótvizsgán átmennek egy-egy könnyebbnek hitt tárgyból. A csajoknak egy gazda kell, ők a kutyák, a ffi a falkavezér, aki néha dob nekik egy csontot, megsimogatja néha a fejüket. :) Ezt már több csaj belátta nekem, h jól látom ezt a kutyás dolgot, bár így nyíltan nem ismerte be egyik se természetesen. :D
2015. szept. 22. 00:56
 18/18 omba ***** válasza:

Megmondta, hogy vége, hogy jön ide az, hogy te szereted, meg az életed, meg mittom én.

A kapcsolathoz két ember kell, a váláshoz, szakításhoz meg egy

"hogyféltékeny voltam" - gondolom alap nélkül cseszegetted évekig, bele lehet ám unni, tudom.

Nincs semmi jelentősége, hogy fáradtak voltatok azon a napon, nem összeveszett veled, hanem szakított, felejtős ez már.

2015. szept. 22. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!