Örökre elveszítettem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)) Volt egy barátnőm, akivel csomószor (apróságokon) összevesztünk, a legutóbbi esetnél már nem érdekelt, hogy bocsánatot kért, egyszerűen belefáradtam. Aztan pár nappal később ő írta, hogy nem akar többet beszelni velem. Viszont utána megtudtam, hogy kibeszélt, es hazudott nekem. De nagyon hiányzik! Valaki tudna tanácsot adni, hogy mit csináljak? Írtok sztorikat (amik veletek is megtörtént)? Köszönöm, legyszi csak normális válaszokat! 14/L2013. nov. 11. 14:59
1/6 anonim válasza:
Szemét akart lenni.Mondjuk azért is lehet mert korábban megszivattad.(Vannak sajnos ilyen lányok)
2/6 A kérdező kommentje:
Az lehet. Én soha nem szívattam, nem beszéltem ki, még ő is mondta korábban, hogy sokszor szemét velem, és ezen akar változtatni. Hát, nem sikerult...
2013. nov. 11. 15:21
4/6 anonim válasza:
Mi a horoszkópod? És az övé? Ez fontos.
5/6 anonim válasza:
Ne hiányozzon. Szarjál az ilyennek a pofájába.
6/6 A kérdező kommentje:
Neki Bak, nekem Halak, de ez miert fontos? :O
Próbálok ne foglalkozni vele...
Köszönöm!
2013. nov. 14. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!