Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akarom szerezni az exemet. Mit tehetnék? Mindennél jobban szeretem.
Nincs mit szépíteni rajta, elb-sztad. Nem kicsit, nagyon.
Az jó, hogy tanultál az esetből, viszont ezt a tudást majd a következő kapcsolatodban tudod majd legfeljebb kamatoztatni.. Ahol ilyen mértékű tüskék vannak egy kapcsolatban, ennyi szemétség lett elkövetve, ott nem fog helyreállni a bizalom, akármennyire szereted..
Gondoltal ra, hogy mar elcsabitotta az exed egy no? Es csak vele foglalkozik?
Vagy a buszkesege nem engedi, hogy ujra egyuttlegyetek.
Veszett ugy, amit akarsz. Keso banat. Jo, hogy van onkritikad, de ezt mar csak a kovetkezo kapcsolatodban kamatoztathatod.
N
Én azt javasolnám, hogy ha tönkre vágtad a kapcsolatodat, meg a párod életét, váljatok külön. Talán a következő kapcsolatban már tudsz "emberként" viselkedni! Amiket leírtál, el meg lehet ugyan bocsátani, de elfeledni soha!
Volt egy hasonló esetem az exemmel. De szerettem és nem dobtam eléggé korán ki. Most egy olyan nővel élek együtt, akiért bármikor tűzbe tenném a kezem!
Próbáld egy új kapcsolatban ezt elérni!
Ennek nincs jövője!
Köszönöm az értelmes válaszokat. És őszinte leszek ha nem azzal váltunk volna el kb 2 hete mikor utoljára láttam, hogy azt mondta szeret akkor el tudnám engedni, ha tényleg lenne egy másik nő már aki iránt érez félre allnek az ő boldogsága fontosabb az enyémnél. De tudom hogy ő is szenved, elég sokat iszik, nem eszik rendesen, nem alszik rendesen stb. És nem a saját helyzetemet hanem azt nem bírom el, hogy magát kinozza. :( annak ellenére sem hogy mindenki azt mondja aki a teljes sztorit ismeri hogy a miénk egy bántalmazo kapcsolat volt és én voltam a bántalmazott fél.
Egyébként másik kapcsolat téma. Nem vagyok rá képes, úgy értem mindig népszerű no voltam, sosem volt problémám azzal hogy ismerkedjek, flotroljek és bármi ilyesmi, lenne most is jelentkező aki a két kezét össze tenné hogy vele legyek meg akkor is ha tudja hogy nem szeretem. De nem tud érdekelni senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!