Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt-e valakivel? , hogy egy barátnő vagy olyan emberek miatt ment tönkre a házasságod, akik nem szivlelnek.
Most is pontosan azt csinalod amit valoszinuleg a felesegeddel is csinalsz.
Te nem vagy eroszakos, Te nem akarsz senkivel haboruzni csak ...
Nem veszed eszre? Csak szajkozod a dolgokat es az Istenert sem hasznalod a fejed. Vagy ugy tortennek a dolgok-, vagy olyan valaszt kapsz amilyet Te gondoltal, vagy eszre sem veszed, hogy nem csak szapul Teged az ember, de segiteni is akar.
Most is iskola peladja vagy a makacs es csokonyos embernek, de hidd el ez nekem nem faj. Probaltam segiteni, de ha nem akarsz rajta elgondolkodni, akkor semmi ertelme.
Tudod en mit csinalnek? Szerveznek egy olyan programot ahol tudva-tudnam, hogy a felesegem biztosan jol erezne magat es meghivnam a baratnot is. Tok baratsagos lennek, de mindent ugy csinalnek, hogy csak a felesegem erezze jol magat es a baratno ne. Szomszedasszony valoszinu elkezdene hulyen viselkedni, erre meg baratsagosabb lennek vele, kamubol probalnek a kedveben jarni es minel kedvesebb lennek, annal szarabbul erezne magat. Nem szapulnam, nem mondanam, hogy na latod en errol beszeltem ... a felesegem meg is azt latna, hogy nem velem van a hiba. Elkezdene gondolkodni, hogy talan meg sem veled van a baj es mar nyert ugyed is lenne. Errol beszeltem amikor a strategiat emlitettem.
Ne menj szembe az arral, hanem forditsd meg a folyasi iranyt!
Segiteni probaltam, ne ram haragudj ha nem erted.
Nekünk 2,5 éves kapcsolatunkat szedett szét az állítólagos barátnőm.
Mindegy, mert az a kapcsolat, amit el lehet szakítani fél év alatt, nem stabil, és inkább most derüljön ki, mint x év házasság után.
Amúgy üljél le a feleségeddel beszélgetni, ne magadnan/nakükn morgolódj, mert így nem lesz változás és szét is fogtok menni. Ti ketten nem vagytok jól egymással (!) - EZ a kulcs -, amit ő kihasznál.
Hajrá, tessék teperni a nőért, vagy tényleg vége lesz, amiben az új barátnő csak mellékes szál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!