Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt-e valakivel? , hogy egy barátnő vagy olyan emberek miatt ment tönkre a házasságod, akik nem szivlelnek.
Viszont valaszodbol latszik, hogy neked a baratnovel van bajod es el akarod marni a parodtol es inkabb bealdozod a hazassagotokat, de akkor sem engedsz.
Erdemes egyaltalan ilyen miatt veszekedned a paroddal? Nem hinnem, de ha neked a velemenyed fontosabb mint a kapcsolatod, akkor csinald nyugodtan.
Nekem inkabb picit eroszakosnak tunik a viselkedesed es ezert fogod elvesziteni a parodat, nem a szomszed csajszi miatt.
Iranyitani akarod a feleseged es nem tetszik neked, hogy a szomszeddal baratkozik. Nem csak az az eroszakos viselkedes, ha bantod a parod, hanem ha az akaratodat ra akarod kenyszeriteni akkor is.
Ha valakit le akarsz gyozni ilyen esetben (tortenetesen a szomszedasszonyt), akkor inkabb beszelj rola szepen, csak mellesleg emlitsd meg, hogy azert ez meg az talan meg sem olyan normalis korulotte. Ha csak szapulod, abbol csak is veszekedes lesz. Legyel Te az okosabb es ne az akaratosabb.
Kérdező, ha a házasságod egy harmadik, jött-ment fél szét tudja barmolni, akkor az annyira nem állt biztos lábakon. Jól mondta az első, egy házasság, kapcsolat csak a benne szereplő feleken múlik, és valaki próbálkozhat akármennyire, ha a kapcsolatban lévők jól kezelik az adott szituációt és alapból is stabil, harmonikus, jó az a kapcsolat, akkor tótágast is állhat, nem ér semmit.
Engem az érdekelne, hogy miért mondod biztosra, hogy a szomszéd hangolja ellened a feleséged. Nem mondtál semmi egyértelmű dolgot, ami arra utalna, hogy tényleg ő keverné a kakát. Az emberi kapcsolatok ha elromlanak, akkor a legritkább esetben egy harmadik fél miatt romlik el. Csak ezt nehéz tisztázni. Ha én elhagyom a párom egy másik pasasért, akkor nem a másik férfi lesz a hibás. Hanem mi ketten, akik eleve kapcsolatban voltunk, hogy hagytuk idáig fajulni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!