Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ribi vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom több mint fél éve, eddig minden oké volt. Az utóbbi időben keveset tudunk találkozni, mert mindketten sokat dolgozunk.

Nemrégen betalált egy srác, akivel nagyjából 8 éve kerülgetjük egymást, de sose volt semmi, mert hol neki volt valaki, hol nekem. (most is ez a helyzet)

Rengeteget beszélgetünk, ha találkozunk, izzik a levegő, de nem tortent semmi köztünk, es amig kapcsolatban leszek, nem is fog, az tuti. (tiszteletben tartja az álláspontomat, azt mondja, hogy többek közt ezert vagyok neki egyedülálló, mert engem kepes becsülni)

A srácról annyit kell tudni, hogy azt kapja meg akit akar, viszont mióta ez a helyzet áll fenn, nem keres senkit, azt mondja hogy engem úgysem pótol. O.o viszont rendszeresen találkozunk, és nagyon szigorúan nem tortenik semmi, mert szeretnék tükörbe nézni kesobb is, es szeretem a páromat.

Igazából megvisel ez a helyzet, olyan mintha szeretőm lenne, pedig nincsen, ésa srácot is féltem, mert kedvelem mint embert es férfit, nem akarom hogy belem szeressen... Viszont igénylem es jólesik a vonzalma, meg ugy is, ha semmi nem történik.

2015. szept. 7. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mégis milyen előismeret kellene, 8 éve ácsingózol egy másik srác után, miközben másokkal vagy kapcsolatban. Kaptál választ, sajnos fájt, mert nem azt kaptad amire itt számítani lehet.

7. voltam

2015. szept. 7. 13:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy tetszik, miert acsingozas? Attol meg h kedvelem meg szimpatikus, nem jelenti azt hogy maris őt akarnám :D ilyen alapon mindenki megcsalhatna a párját az első szembejövő szimpatikus emberrel.
2015. szept. 7. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért túráztatjátok a kérdező..tanácsot kért. A legegyszerűbb azt mondani, hogy szakíts, de azért vannak ennél jobb megoldások is.

Akik itt most ezt szajkózzák, meg átfogó képet alkotnak a kérdezőről egy kérdés alapján, azokat aztán szívesen megnézném 20 év házasság után. Ti is pont ugyanilyen helyzetekbe fogtok kerülni, aztán nem biztos, hogy mindannyian le tudjátok küzdeni ezt a kísértést.

A kérdezőnél most egy ilyen helyzet áll fent, ami normális. Az ember nem vakságot fogad. Mindenkinek van szeme, mindenkinek vannak érzései, és ha a kapcsolat épp nincs toppon, ellaposodott, akkor előfordulhat, hogy észreveszünk mást is, aki foglalkozik velünk.

Kezelni kell a helyzetet és nem úgy, hogy dobjuk a meglévő kapcsolatot a kukába. Persze ha nyer a 3. fél, akkor nincs értelme bent maradni a kapcsolatban, mert láthatóan nem érte meg a küzdelmet.

Szóval javaslom a válaszolóknak, hogy nézzetek magatokba mélyen és gondolkozzatok el egy kicsit az életen, mert egyszer úgy pofára ejt titeket, hogy felkanalazhatjátok magatokat a padlóról.

2015. szept. 7. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
13as, örülök, hogy a te házasságod ilyen szuper, de vedd észre a különbséget. Megy az ácsingózás 8 éve egymásra, de inkább másokat hülyítenek. Amit te említesz az tök más tészta, abban van valami amit írsz, csak a szituáció fordított.
2015. szept. 7. 14:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Az hogy tetszik anl másik es egyszeruen csak ugy alakulnak a dolgok, h nem lehettünk együtt, meg nem azt jelenti, hogy szerelmes vagyok belé, ahogy ő sem belém. Csak van kémia, vonzónak találjuk egymást. Ettől még nem az van hogy nem szeretem a páromat :D
2015. szept. 7. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!