Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is egy ribi ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egy ribi ez a nő? (lent)

Figyelt kérdés
Van barátja több mint 6 éve akivel jól elvan, majd megismert egy pasit, akiről tudja hogy nekem akit "barátnőjének" tart, bár én inkácsak ismerősömnek őt mennyire tetszik a srác. Elkezdett flörtölni a sráccal, meghívja mindenre kajára piára, udvarolgat neki, körülugrálja, és nekem mondja hogy tudna mit kezdeni vele, hogy meg akarja szerezni meg ilyenek, masszíroztatja magát a sráccal, bár ő nem volt vevő rá, de az a gáz hogy egész nap el kell viselnem minden nap, hallgatnom hogy hogy enyelegnek,kokettálnak, flörtölgetnek, szörnyű, úgy gyűlölöm ezt a lányt, most miatta veszítem el azt akivel boldog lehetnék. Átveri a barátját is, tönkreteszi az én boldogságomat is, ráadásul tudom h a srác sokkal inkább hozzám való mint hozzá. Őt is tönkre fogja tenni ez a lány maga a mérgeskígyó, a srác meg egy tiszta lelkű, rendes ember. És nem féltékenységből írom ezek a tények, csak kiváncsi vagyok ti mit gondoltok erről.
2014. nov. 13. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből megtanulod hogy ha pasit akarsz akkor bizony tenni is kell erte vagy elviszik..
2014. nov. 13. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Yap.
2014. nov. 13. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ebből csak az a tanulság, hogy az ilyen emberekre van jó világ.
2014. nov. 13. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha igaz, amit írtál, akkor igen, egy ribi.
2014. nov. 13. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Ő nem az a fajta akiért a nőnek kell udvarolnia, ő régimódi srác.
2014. nov. 13. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha hozzád való lenne az a srác, nem dőlt volna be a "barátnődnek".

Ribi? Írtad,hogy meg akarja szerezni. Vagyis lefeküdni vele? Ha igen, akkor, igen, a csaj Ribi.

2014. nov. 13. 23:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ehhez kepest szepen lecsapja a kezedrol a csaj.
2014. nov. 13. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!