Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt valaki, aki még soha életében nem volt szerelmes? Elsősorban nem tinikre gondolok. Életkort is írjatok legyetek szívesek.
igen en
soha nem ereztem h most az a no kell pedig volt hosszu kapcsolatom is (2 eves) de nem ereztem azt h mostmar O az eletem elte elek stb
25 fiu
20 vagyok, az ugye már nem számít tininek?
sohasem voltam szerelmes, sem lelkileg, sem testileg nem vonzott soha senki. nem tudom, ez valami aberráció, vagy csak nem találkozom megfelelő emberekkel :)
20/L
Én egyiknél sem éreztem azt a nagy lángolást amit szerelemnek neveznek, de szerettem mindegyiket csak nem vakon. Egyik sem tudott annyira eddig megbolondítani, hogy na most aztán qvára szerelmes legyek. Ha lesz olyan lány akitől annyit kapok vissza mint amennyit én adok, akkor biztos tudni fogom hogy milyen érzés. " sose adj annál többet amennyit kapsz, mert könnyen kihasználhatnak"
27f
Az attól függ, hogy te mit nevezel szerelemnek!
Nekem nem sikerült még szerelmesnek lennem, lehet az én hibám, de még nem találtam olyan lányt akibe reménytelenül beleszerettem volna. Amúgy meg nem éri meg szerelmesnek lenni, mert gondolj bele ha vége szakad mert elhagyott de te még mindig szerelmes vagy bele, akkor csak kínzó és hiú ábránd marad.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!