Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hóditsam meg ujra a barátnömet?
Figyelt kérdés
ugy érzem már nem szeret annyira mint régebben. nem ir vissza sms-t,nem fejti ki már annyira az érzelmeit mint régebben...2008. szept. 8. 15:11
1/3 anonim válasza:
Egy cipőben vagyunk...csak én lány vagyok...én is ettől "szenvedek"...nem tudom mi lehet erre a megoldás.Először is beszélned kell vele,meg kell tudnod,hogy mik az érzsei...Lehet,hogy szeret téged csak már kicsit ellaposodott a kapcsolatotok..erre van ám megoldás..menjetek el oda ahol előszőr tallkoztatok,,vagy ahol előszőr csokoltad meg...Mozi vagy beültök egy sütire...és probáld meg őt megnevettetni elég gyakran..mindenbe kérd ki a véleményét,kérdezd meg milyen volt a napja...szóval probáld elő varázsolni a régit.Ez nehéz lesz,tudom mert nekem sem megy egyenlőre de csak ilyen fajta megoldások jöhetnek szóba...De a legfontosabb,hogy tudd meg mit érez,csak utána cselekedj.Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Szintén ebben a cipőben járok (fiú)
Szerintem később írjuk le mire vittük:)
Sok sikert mindenkinek a visszahódításhoz!
3/3 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok.
Barátnőmet elküldtem a jó büdös p*csába, és képzeld utána rájött, hogy mégis szeret, sőt szerelmes is még, és nem akar elveszíteni...most ő pedálozik utánam...mondtam neki, hogy igyekezzen ha akar tőlem valamit, nyerje vissza a bizalmamat.
Nem szabad hagyni hogy egy nő szivasson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!