Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy vissza hódítsam a volt barátnőmet?
Volt barátnőmmel majd 4 évig jártunk!
Utolsó 5 hónap katasztrófa volt sokat veszekedtünk,nem is volt hozzá kedvem!Egy nagyon kedves megértő lányról van szó akinek van egy ikertestvére! Az ikertestvérének 5 hónapja van új pasija nem mondva hogy a srác 16 lány meg 19!Azóta romlott meg a kapcsolatunk mert látta hogy meg vannak a friss kapcsolatban a tesójáé-k!Előtte maga mennyország volt a kapcsolatunk! Három hete azzal jött hogy nem akarja folytatni a kapcsolatot mert már neki nem megy nem szeret úgy már mint régen!Nagyon rosszul esett!Semmi áron nem akar vissza jönni egy hétig kerestem rózsát vittem neki!Már mindent megpróbáltam de nem! 2hétre rá kiderült hogy új sráccal találkozgat,nekem nagyon rosszul eset! Megfogtam az összes cuccát be raktam a kocsiba még azt is amit tőle kaptam el vittem neki!Össze is veszett velem mondta hogy nincs miről beszélnünk! Azóta nem beszélünk nem is keres jó formán én se!Ha véletlen találkozunk is akkor se szolunk egymáshoz!Nagyon szeretem!Mindent megtennék érte hogy újra együtt legyünk!!!Utolsó nap amikor szakítottunk azzal jött hogy legyünk barátok még akkor le is feküdt velem!Mai napig kérdezi valaki tőle hogy szeret-e engem nem mond rá semmit!Szerintem szeret csak nem meri folytatni a sok veszekedés miatt! Az új srác meg egész más nem passzolnak semmiben egy héten jó formán 2-szer ha találkoznak!lassan Megbolondulok nélküle! Vissza szeretném szerezni!!!! Mit tegyek??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!