Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért akarnak mindent eldobni, ahelyett, hogy megoldanák a problémát?

Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést párkapcsolati problémámról, a tanácsok 90% az volt, hogy hagyd ott a fenébe. Én úgy tartom, hogy a problémák megoldhatóak, és nem fogom otthagyni, mert dolgozni kell a megoldáson.
2015. szept. 5. 20:56
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Rossz a probléma megoldó képességük.
2015. szept. 5. 21:42
 22/40 A kérdező kommentje:
Annyira tudtam, hogy lesz az a biztos megcsal téma is. Mindketten mélységesen elítéljük a megcsalást, inkább szakítunk, ha más kell.
2015. szept. 5. 21:44
 23/40 anonim ***** válasza:

Hoppá,elnézést, elnéztem, szövegértés 1-es.

Kevés szex.

Mennyi a szexuális igényetek közötti különbség?

Nagyon nem mindegy.

Az a baj,ha túl nagy az eltérés, abból előbb-utóbb vagy szakítás,vagy megcsalás lesz.

Naiv az az ember,aki azt hiszi,normális szexuális kapcsolat nélkül fenntartható hosszútávon egy párkapcsolat.

Ha nem túl nagy az eltérés az igények között, igenis dolgozni kell rajta,ha túl nagy,akkor is lehet,de a siker esélye jóval csekélyebb.

Szóba jöhet esetleg nyitott kapcsolat,bár ez fiatalabb korban nem jellemző, inkább 3.vagy a 4. X után egy kifulladó házasságban, ahol a két fél már annyit adott egymásnak érzelmileg az évek alatt,hogy tényleg nem tudják egymás nélkül elképzelni az életüket.

Itt nyilván nem ez a helyzet,ha komolyan "csak" a szex a probléma köztetek,bármekkora is a szakadék, próbáljátok meg áthidalni,dolgozni rajta.

Lelki társat sokkal nehezebb találni,mint szexpartnert az életben,ha lehetséges a megoldás valamiképpen,akkor nagyon megéri.

2015. szept. 5. 21:52
 24/40 anonim ***** válasza:
22 Mennél többet írsz a pasiról, annál ismerősebb. Ugyan így és ezt nyögte az is akiről írtam. Hogy ő a becsület és a hűség mintaszobra, természetesen meg is követelte a partnerétől (mindkettőtől)és mélységesen elítélte a megcsalást. Aztán..mi is derült ki? hogy képtelen az őszinteségre és a hűségre.
2015. szept. 5. 21:54
 25/40 A kérdező kommentje:

24: jesszus már, 6 éve a párom, 7 éve ismerem

Őt is csalták, meg engem is, tudjuk hogy szörnyű érzés, ezért sose csalnánk meg egymást.

2015. szept. 5. 21:56
 26/40 anonim ***** válasza:

Ja, hát igen. Én is csodálkozok néha azokon az embereken itt, akik olyan helyzetekben, amikor az egyik félnek nincs minden nap igénye a szexre, a megcsaláson kívül más okot nem tudnak elképzelni.

De nem lehet hibáztatni őket, nem sokat tudnak a szexualitásról.

2015. szept. 5. 22:08
 27/40 A kérdező kommentje:
Sőt, 26-os most írt, hogy ő szólt, hogy biztos megcsal pfff
2015. szept. 5. 22:09
 28/40 A kérdező kommentje:

23:

Havonta van kb. szex, én hetente szeretném minimum.

2015. szept. 5. 22:09
 29/40 anonim ***** válasza:
A problémád ott kezdődik, hogy ahelyett, hogy leülnél vele megoldani a problémát, azon vakarózol ki miért tanácsol automatikus szakítást. Szerinted nem az a helyes megoldás, hogy szakíts. Ok, akkor mit pörögsz még mindig ezen? Javíts a kapcsolatodon, ne játszd itt a prédikátort. Attól te még nem fogsz többet szexszelni, hogy itt okoskodsz. Egy szó: Kommunikáció.
2015. szept. 5. 22:15
 30/40 A kérdező kommentje:

29: Csak feltettem egy kérdést, tudtommal ez az oldal arra való. Amúgy se akartam leírni a problémát,csak kérdezték.

Amúgy meg kommunikálunk folyamatosan, szépen lassan újjáépítjük a kapcsolatunkat.

2015. szept. 5. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!