Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért akarnak mindent eldobni, ahelyett, hogy megoldanák a problémát?
Hoppá,elnézést, elnéztem, szövegértés 1-es.
Kevés szex.
Mennyi a szexuális igényetek közötti különbség?
Nagyon nem mindegy.
Az a baj,ha túl nagy az eltérés, abból előbb-utóbb vagy szakítás,vagy megcsalás lesz.
Naiv az az ember,aki azt hiszi,normális szexuális kapcsolat nélkül fenntartható hosszútávon egy párkapcsolat.
Ha nem túl nagy az eltérés az igények között, igenis dolgozni kell rajta,ha túl nagy,akkor is lehet,de a siker esélye jóval csekélyebb.
Szóba jöhet esetleg nyitott kapcsolat,bár ez fiatalabb korban nem jellemző, inkább 3.vagy a 4. X után egy kifulladó házasságban, ahol a két fél már annyit adott egymásnak érzelmileg az évek alatt,hogy tényleg nem tudják egymás nélkül elképzelni az életüket.
Itt nyilván nem ez a helyzet,ha komolyan "csak" a szex a probléma köztetek,bármekkora is a szakadék, próbáljátok meg áthidalni,dolgozni rajta.
Lelki társat sokkal nehezebb találni,mint szexpartnert az életben,ha lehetséges a megoldás valamiképpen,akkor nagyon megéri.
24: jesszus már, 6 éve a párom, 7 éve ismerem
Őt is csalták, meg engem is, tudjuk hogy szörnyű érzés, ezért sose csalnánk meg egymást.
Ja, hát igen. Én is csodálkozok néha azokon az embereken itt, akik olyan helyzetekben, amikor az egyik félnek nincs minden nap igénye a szexre, a megcsaláson kívül más okot nem tudnak elképzelni.
De nem lehet hibáztatni őket, nem sokat tudnak a szexualitásról.
23:
Havonta van kb. szex, én hetente szeretném minimum.
29: Csak feltettem egy kérdést, tudtommal ez az oldal arra való. Amúgy se akartam leírni a problémát,csak kérdezték.
Amúgy meg kommunikálunk folyamatosan, szépen lassan újjáépítjük a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!