Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért akarnak mindent eldobni, ahelyett, hogy megoldanák a problémát?

Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést párkapcsolati problémámról, a tanácsok 90% az volt, hogy hagyd ott a fenébe. Én úgy tartom, hogy a problémák megoldhatóak, és nem fogom otthagyni, mert dolgozni kell a megoldáson.
2015. szept. 5. 20:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
8%
a hogy az öregem mondta a problémák azért vannak hogy megoldjuk őket! ülj le vele és beszéljétek meg a dolgot! a mai társadalomnak fogalma sincs miről szól 1 párkapcsolat!
2015. szept. 5. 21:08
 12/40 anonim ***** válasza:

Ha pedig biztos vagy a dolgodban akkor ne tegyél fel kérdést hanem tedd amit akarsz.

Egyébként meg van amikor ez a legjobb megoldás.

2015. szept. 5. 21:09
 13/40 anonim ***** válasza:

Nem ez volt a te kérdésed véletlenül? Ezt félretettem későbbi böngészésre, már a kérdés is meghökkentett, hogy mennyire paraszt módon állt a kérdező párja a probléma "megoldásához":

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

2015. szept. 5. 21:10
 14/40 A kérdező kommentje:
13: nem az én kérdésem
2015. szept. 5. 21:24
 15/40 anonim ***** válasza:
96%
Van amikor két össze nem illő ember egymással csak tengeti az idejét, de sem szeretet, sem szerelem nincs közöttük.Ilyenkor történik az, hogy nem kívánja egyik ember a másikat. Szerinted erre, egy ilyen helyzetre a jó megoldás az, hogy tovább vergődjenek egymással, vagy tovább erőltessék, és kierőszakolják a szex-et a másik embertől?
2015. szept. 5. 21:27
 16/40 A kérdező kommentje:
Szerelem az van, ezen kívül tökéletesen megvagyunk.
2015. szept. 5. 21:29
 17/40 anonim ***** válasza:
Ahol szerelem van, ott egymást kívánják és akarják. Nálatok csak te vagy az aki kívánja a másik embert, de fordítva már ez nincs meg.
2015. szept. 5. 21:34
 18/40 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Most vagy én vagyok hülye és a szövegértésem elégtelen,vagy te írtál butaságot.

Tehát szerelem van,és minden más is oké?

Akkor mi a problémád?

2015. szept. 5. 21:35
 19/40 A kérdező kommentje:

17: van szex, csak kevés

18; mármint a kevés szexen kívül nincs más probléma

2015. szept. 5. 21:37
 20/40 anonim ***** válasza:

19 Ismertem ilyen férfit. Az illető otthon elfelejtette közölni a hozzád hasonló problémával küzdőnek, hogy 2 nővel van folyamatosan kapcsolata, mert egy nő sosem elég neki.És minden kapcsolata mellett ott volt a háttérben a másik/egyik nő.

Az illető férfinak nem én voltam a küzdő nője.Mielőtt még félreértés esnék.

2015. szept. 5. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!