Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy újra szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra szerelmes legyek a férjembe s ne kívánjak más férfiakat?

Figyelt kérdés
Most lesz 5 éve hogy együtt vagyunk 1 év után én terhes lettem tőle van egy 3 éves kis fiunk! KB egy évvel ezelőtt majdnem külön mentünk mert elegem lett abból hogy állandóan féltékenykedik s vádaskodik hogy én meg csalom, akkor nagyon össze vesztünk s olyanokat vágott a fejemhez hogy én nélküle egy nulla vagyok s hogy el veszi tőlem a kisfiamat! Végül szerintem megijedtem s visszafogadtam viszont azóta valami meg változott bennem iránta! Úgy érzem már nem vagyok szerelmes bele hogy kiábrándultam belőle! Nem kívánom vele a sexet, észre veszem a pasikat s nagyon tetszik ha bokolnak nekem s más férfiakat kívánok! Nem tudom mi tevő legyek elhagyni nincs merszem szerintem félek inkább hogy a fiamat el veszi tőlem!
2015. szept. 3. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem leszel újra szerelmes, ha egyszer már az voltál, majd miután megismerted a valós személyiségét, kiszerettél belőle. Ez kizárja, hogy újra szerelmes legyél, hiszem olyan ember, akit nem tudsz szeretni.. A fiadat miért venné el? Te vagy az anyja, ha képes vagy neki otthon biztosítani, akkor melletted fog maradni. Keress munkát, spórolj albérletre (vagy beszéld meg rokonnal, hogy baj esetén hozzáköltöztök egy időre), és add be a válópert. A közös vagyon fele a tiéd, csak összehoztatok valamit az elmúlt 5 év alatt.. Ha pedig nem, akkor is meg kell oldanod, hogy fenntartsd kettőtöket albérletben. Miért nem a jövődet építed ahelyett, hogy olyan dolgokért küzdesz, amit nincs esélyed helyrehozni?
2015. szept. 3. 14:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Utolsó Igen vissza kellene menni dolgozni ezt nagyon jól látod csakhogy már fél éve keresek munkát amit nem találok vagyis olyat nem találok ami megfelelő lenne hogy vigyem is és hozhassam is a gyermekemet az ovibol, segítségem meg nem igazán van mivel szüleim távol laknak tőlem

Utolsó előtti válaszoló, ő nem volt ilyen mielőtt meg nem szültem, ezek a dolgok azóta változtak mióta én megszültem a kisfiamat! Nekem úgy jött le a dolog mintha féltékeny lett volna a saját gyermekére mert igaz vele sokkal többet foglalkoztam mint vele de hát ez máshogy nem is lehetett volna hisz egy csecsemő nagyon sok figyelmet és szeretetet igényel!

2015. szept. 5. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:

"1 év után én terhes lettem tőle"

Korai volt az a szegény gyerek.

Hidd el, nem a gyerek miatt ilyen. A férjed ilyen jellem, és kész. Ha vársz pár évet a babával, akkor kimutatta volna a foga fehérjét gyerek nélkül is.

2015. szept. 6. 20:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen korai volt nem is tervezett baba volt de most nem volt szívem elvetetni őt nem bántam meg ő a mindenem inkább azt kezdtem el megbánni hogy a páromtol van ő!
2015. szept. 7. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Megbántad, hogy szültél ennek a férfinak, nem vagy boldog, a gyereket kiteszitek a kettőtök problémájának, mégis így akarsz élni?

Tessék felkelni szépen a padlóról, összetörölni a nyomokat, megrázni magad és munkába állni. Fél éven belül elköltözhetsz és új életet kezdhetsz békében a gyermekeddel, aki megérdemli, hogy nyugodt élete legyen.

2015. szept. 8. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!