Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra szerelmes legyek a férjembe s ne kívánjak más férfiakat?
Utolsó Igen vissza kellene menni dolgozni ezt nagyon jól látod csakhogy már fél éve keresek munkát amit nem találok vagyis olyat nem találok ami megfelelő lenne hogy vigyem is és hozhassam is a gyermekemet az ovibol, segítségem meg nem igazán van mivel szüleim távol laknak tőlem
Utolsó előtti válaszoló, ő nem volt ilyen mielőtt meg nem szültem, ezek a dolgok azóta változtak mióta én megszültem a kisfiamat! Nekem úgy jött le a dolog mintha féltékeny lett volna a saját gyermekére mert igaz vele sokkal többet foglalkoztam mint vele de hát ez máshogy nem is lehetett volna hisz egy csecsemő nagyon sok figyelmet és szeretetet igényel!
"1 év után én terhes lettem tőle"
Korai volt az a szegény gyerek.
Hidd el, nem a gyerek miatt ilyen. A férjed ilyen jellem, és kész. Ha vársz pár évet a babával, akkor kimutatta volna a foga fehérjét gyerek nélkül is.
Megbántad, hogy szültél ennek a férfinak, nem vagy boldog, a gyereket kiteszitek a kettőtök problémájának, mégis így akarsz élni?
Tessék felkelni szépen a padlóról, összetörölni a nyomokat, megrázni magad és munkába állni. Fél éven belül elköltözhetsz és új életet kezdhetsz békében a gyermekeddel, aki megérdemli, hogy nyugodt élete legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!