Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még újra szerelmes?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal,az az indok,hogy ő már nem tud szerelmes lenni.Sokat csalódott,és haverjai is mondták nekem,hogy ilyen lett,főleg az exe áll a dolog mögött.Kérdés,hogy ha így gondolja,lesz még igazán szerelmes?Mert engem szeretett,néha tényleg,de időnként azt mondta,csak szeretettel,nem szerelemből,én törődtem vele,meg jól éreztük magunkat együtt.Részletekbe nem akarok belemenni jobban,nehogy magára ismerjen.Csak tényleg mindenki azt gondolja,hogy nem tud már szeretni senkit,és ez fáj,hogy engem mégis ellökött magától.Van egy elég erős kisebbrendűségi érzése is,meg elég magányos farkas.

2015. aug. 25. 15:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
Persze hogy lesz még szerelmes lehet hogy ez nem jó példa de kb 1 éve veszett el a cicám és akkor ugy voltam vele hogy soha többé nem lesz állatom nem akarom megszeretni mert akkor fájni fog ha elveszítem de ma már megszoktam h nincs ésszivesen tartanék állatot a lényeg hogy adj neki időt
2015. aug. 25. 18:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom,akkor majd visszajön?Egyszer már megtette.De most ez olyan véglegesnek tűnt.Illetve azt érzem,hogy nincs kész egy komoly kapcsolatra.Pedig már több,mint 2 éve vége az exével.Nagy trauma volt neki,én tudom.Még az is a kérdésem,hogy esetleg másba szerelmes lesz,de nem belém?Kicsit úgy érzem,hogy ilyen irreális elvárásai vannak,ilyen nagy rózsaszín köd,mint a filmekben,vagy csak nem tud,nem mer bízni senkiben még most sem?Ez hosszú,meg bonyolult,de remélem nagyjából értitek,miről van szó.
2015. aug. 25. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

olyan nincs, hogy nem tud már szeretni senkit.. te meg nem voltál elég pótléknak, de nem is biztos, hogy jó volna, ha jó pótlék lennél.

Ő még az exe világában él.. hagyd.

2015. aug. 27. 18:28
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor velem van a baj?Nem tudtam jól szeretni...
2015. aug. 27. 18:59
 5/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én is tegnap szakítottam a barátnőmmel éppen emiatt. Egyszerűen nem tudtam belé szerelmes lenni, bár szerettem, de még nem vagyok túl az ex barátnőmön, akibe nagyon szerelmes voltam. Idő kell hozzá és talán visszamegy hozzád, de ahhoz sok idő kell, legalábbis nekem sok kellene, viszont nem akarom kihasználni sem, aztán szakítottunk. Én is úgy éreztem sokszor, hogy nem tudok szerelmes lenni másba, mikor az ágyban voltam a barátnőmmel, akkor a régi jutott eszembe, néha már azt hittem ő az, ilyenkor abba kell hagyni, szerencsére én ezt hamar meg tudtam oldani, így a legjobb.
2015. aug. 27. 22:27
 6/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
De szerelmes még tud lenni. De miért érdekel ez téged? Beléd nem hiszem.
2015. aug. 27. 23:04
 7/13 A kérdező kommentje:
mert akkor velem van a baj
2015. aug. 27. 23:29
 8/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez butaság. Nincs veled semmi baj, csak ő nem az, akivel kölcsönösen érzelmi kapcsolatban tudtok lenni. Tudom, ez fájó dolog, de neked ne olyan kelljen, aki nem tud téged szeretni.
2015. aug. 27. 23:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy van veled baj... ő egyszerűen abba szerelme, aki két éve kirakta, - gondolom, így volt az a szakítás.

Meg, ha szeretne, se merné bevallani, a kisebbrendűségi érzése miatt.

2015. aug. 28. 00:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Mindig is belé lesz szerelmes?Egyszer csak túl fog lépni.Bár ha mindig így fél a csalódástól,akkor nem lesz kapcsolata.Az a baj,hogy most már én is ilyen lettem,úgy érzem.Sok idő után neki megnyíltam,és újra csalódtam,ezért már nem akarok többet.Tudom,hogy az exét is néha eltaszította magától,mert úgy gondolta,nem tud neki mit adni.Nagyon szegények,de gondolom nem értette,hogy engem ez nem érdekel,nem a pénz miatt voltam vele,és egyébként szorgalmas,tehetséges,tehát ha igazán akarja,hiszem hogy ki tud törni innen
2015. aug. 28. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!